LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Netflixova serija

VIDEO: Objavljen je trailer za 4. sezonu serije „Stranger Things”

Obožavatelje serije „Stranger Things” razveselit će činjenica da je Netflix danas objavio drugu verziju trailera za četvrtu sezonu.

Obožavatelje serije „Stranger Things” razveselit će činjenica da je Netflix danas objavio drugu verziju trailera za četvrtu sezonu.

Izašao je novi, misteriozniji trailer za četvrtu sezone Netflixove serije Stranger Things koja je svojevremeno poharala internet. Prema traileru, kako pišu strani mediji, predviđa se povratak dr. Martina Brennera koji je odgajao i eksperimentirao na djeci sa psihokinetičkim moćima, poput Eleven. 

Trailer koji traje svega minutu završava pred vratima s brojem 11 i riječima Slušaš li, Eleven?, nakon čega ona zatvara oči. Fanovi u komentarima ispod njega već nagađaju o čemu se radi, odnosno radi li se o flashbackovima, tripovima, početcima Elevenina života i slično. 
– Imam osjećaj da ćemo, nakon što četvrta sezona izađe, ponovno pogledati ovaj video i shvatiti koliko je bitnih stvari u njemu istaknuto. – napisao je jedan obožavatelj.
U prvoj verziji trailera tvorci serije otkrili su da je Hopper ipak živ, a da bi saznali što ih sve točno čeka, obožavatelji će ipak morati još malo pričekati.
 
FOTO: YOUTUBE (SCREENSHOT) / NETFLIX