LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Modni svijet

VIDEO: Nesvakidašnji prizor na predstavljanju modne kolekcije Chanela: konj prošetao pistom

Tijekom tjedna mode u Parizu Chanel je svoju modnu kolekciju predstavio pomoću prave princeze koja je reviju obilježila dolaskom na konju i time oduševila goste u Grand Palais Éphémère

Tijekom tjedna mode u Parizu Chanel je svoju modnu kolekciju predstavio pomoću prave princeze koja je reviju obilježila dolaskom na konju i time oduševila goste u Grand Palais Éphémère

Na iznenađenje mnogih gostiju u Grand Palais Éphémère tijekom tjedna mode u Parizu, na samom otvorenju koje se održalo u utorak, francuska modna kuća je intrigantnim nastupom predstavila svoju najnoviju kolekciju.

Naime, Chanel, kao jedna od respektabilnijih modnih kuća kako u Francuskoj, tako i svijetu osnovana još 1910. godine, ove je godine odlučila svoju kolekciju predstaviti na neobičan način. Nećakinja Princa Alberta od Monaka Charlotte Casiraghi prohujala je modnom pistom na pravom pravcatom konju

Odjevena u Chanel jaknu te s Chanelovom kacigom, Casiraghi je prošla na konju popraćena live glazbom autora Sébastiena Telliera. Margot Robbie, Pharrell Williams i glavna urednica Voguea Anna Wintour tek su neka od istaknutih imena koja su bila prisutna na reviji i tako imala priliku vidjeti ovaj spektakl uživo. 

Mlada Casiraghi, unuka holivudske ikone Grace Kelly, predstavljena je prethodno kao ambasador Chanela 2020. godine, dok je poslužila kao model za modne kuće kao što su Gucci ili Saint Laurent. Njezina majka princeza Caroline od Hannovera bila je bliska prijateljica pokojnog kreativnog direktora Chanela Karla Lagerfelda.

U promotivnom videu koji je snimljen uoči same revije, Casiraghi je rekla da je korištenje konja u skladu s pričom o Chanelu i njezinu osnivaču. 
– Odmah pomislim na priču o Chanel i Gabrielle Chanel, – dodala je Casiraghi – konji i jahanje bili su iznimno važni, ako ne i instrumentalni, u njezinoj viziji brenda.
FOTO: UNSPLASH