LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
YouTube show

VIDEO: Lana Jurčević u Tronošcu otkrila bi li pjevala cajke

Iako je misija Tronošca razgovarati s gostima o raznim zabavnim temama i ne doticati se njihove glazbene karijere gostiju, Lani Jurčević ipak je upućeno jedno pitanje koje se tiče njene glazbene karijere.

Iako je misija Tronošca razgovarati s gostima o raznim zabavnim temama i ne doticati se njihove glazbene karijere gostiju, Lani Jurčević ipak je upućeno jedno pitanje koje se tiče njene glazbene karijere.

Lana Jurčević (aka La Lana) bila je gošća nove epizode mini podcasta Tronožac. Nije joj bilo ispod časti sjesti na tronožac te odgovarati na blesava i hipotetska koja su trademark tog podcasta.

Iako je misija Tronošca razgovarati s gostima o raznim zabavnim temama i ne doticati se njihove glazbene karijere gostiju, ipak joj je upućeno jedno pitanje koje se tiče njene glazbene karijere. Kako danima Hrvati luduju za srpskim predstavnicama na Eurosongu Hurricane koje su pjevale Loco Loco, otkrila je bi li pjevala cajke da živi u Srbiji:

– Ne bih pjevala cajke. Imala sam fazu u svojim ranijim dvadesetima kad me to držalo. Bilo je tu nekih užasno melodičnih pjesama koje su imale tog nekog safta, kao pjesma Crveni lak. Ne idemo možda u onaj hard core jer mi to nekako ne paše, ne znam kud bi sama sa sobom. Ja mislim da ne bi mom glasu to pasalo, tu ja ne bih bila uvjerljiva, mislim da mi ljudi tu ne bi vjerovali. Mislim da ja kao ja ne šaljem taj vibe.

Jedna od blesavih tema razgovora podcasta bio je i neizbježan modni dodatak u posljednjih nekoliko godina – goli zglobovi. Naježila se od same pomisli na njih te otkrila svoju zimogrozunu naviku:

– Ja sam jako zimogrozna, ja spavam s fenom. Moj fen i ja smo BFF, u svim momentima, ljeto, jesen, zima, proljeće, nije bitno, fen je uvijek uz mene. Skužila sam da na mene djeluje i psihoterapeutski. I to sam sretna ako se ne zapalim do jutra.

Lana Jurčević često se spominje u kontekstu najljepših Hrvatica, a nju se često ispituje o njenom ljubavnom životu te o njenim vezama. Kako bi se napravio mali twist, voditeljica Ivona Lenard pitala ju je tko su joj najljepše žene.

– Nekad sam preferirala manekenke poput Cindy Crawford, a sad sam skužila da više volim plavuše. – odgovorila je, a i otkrila je kako je kao mala bilja zaljubljena u Nicka Cartera iz Backstreet Boysa.

Osim vrckavih tema, našlo se u Tronošcu malo i ozbiljnijih. Kako je svibanj mjesec podizanja svijesti o mentalnim bolestima, pjevačica je odlučila dati dobar self-care savjet.

– Kad sam bila klinka, bila je sramota ići psihologu. Mislim da sada nije to kako bi trebalo biti, mislim da je to sasvim najnormalnija stvar – kao što ideš doktoru za prehladu, kao što ideš ginekologu... Mislim da je mentalno zdravlje najvažnije. Ako nisi mentalno dobro, tvoje tijelo to itekako pokazuje. – poručila je La Lana nadodala kako svi trebaju što više pričati o mentalnim bolestima kako bi se izbrisala stigma, a osobito u ovim ludim vremenima. 

Što je još otkrila, može se doznati na YouTube kanalu Tronožac show i na IGTV-u.

Tronožac je, podsjetimo, mini podcast u kojem se otkriva ne-glazbena strana naših glazbenika.

– Iako svakog muzikoholičara zanima kada će naši glazbenici izbaciti novi album, što ih inspirira u radu itd, ekipa Tronošca ipak više preferira random razgovore koji rezultiraju dobrom zezancijom i odmorom od šablonskih intervjua. – navode njegovi predstavnici.

Dok se svi i dalje prilagođavamo pandemijskom novom normalnom te iščekujemo povratak starog normalnog, voditeljica i producentica Tronošca Ivona Lenard te videografkinja Ana Paić za dobro raspoloženje preporučuju Tronožac show koji nudi novo nenormalno. Do sada su gostovali Davor Gobac, Pocket Palma, Shamso 69 iz Brkova, Branimir i Tali iz benda Svemirko i Željka Veverec (Je Veux).
FOTO: ANA PAIĆ