LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pokémon Go

Ulovite sve pokemone služeći se prokušanim trikovima

Ako ste početnik ili ako ste zapeli u lovu na pokemone, slijedite naše trikove koji će vam pomoći da ih što lakše pronađete i sve ulovite!

Ako ste početnik ili ako ste zapeli u lovu na pokemone, slijedite naše trikove koji će vam pomoći da ih što lakše pronađete i sve ulovite!

Svakom igraču Pokémon Go igrice cilj je sakupiti sve pokemone, zato vam donosimo nekoliko korisnih trikova kako da to postignete.

1. Sustav za praćenje

Sustav za praćenje pokemona odličan je pokazatelj onoga što se nalazi oko vas. Na mapi koja pokazuje lokaciju odaberite malu sivu kutiju sa znakom pokemona u donjem desnom kutu.

Pokazat će vam se devet pokemona koji su u vašoj blizini, a broj otisaka stopala pokazat će vam koliko ste blizu ili daleko od njih. Jedan otisak znači da ste jako blizu, dok dva li više znače da ste dosta udaljeni.

Iako vam sustav za praćenje neće pokazati točnu lokaciju, prema broju otisaka pokazivat će vam koliko ste blizu dok hodate. Ovo je dobar način da uvježbate svoje vještine traženja pokemona i usput se malo razgibate.

Priča iz berlinskog tramvaja: najskuplja vožnja ikad – 600 eura za dvije minute


2. Ingress aplikacija za traženje pokemona

Ako želite skupiti što više pokemona te pronaći one rijetke i teško uhvatljive, instalirajte Ingress aplikaciju. Ingress je zapravo igrica s odličnom kartom koja prikazuje prostor oko vas jer se igra u stvarnom svijetu.

Riječ je o firmi Niantic koja je napravila i jednu i drugu igricu. U Pokémon Go vidljive su sličnosti s Ingressom pa ćete ovom kartom dobiti puno jasniji i kvalitetniji prikaz prostora gdje trebate tražiti pokemone.

3. Iskoristite mamce lures i incense

Mamci su odličan način traženja rijetkih i posebnih pokemona, jer, kako sama riječ kaže, oni služe da privuku pokemone k vama. Budući da je njihovo korištenje ograničeno i kako ne biste trošili prave novce na kupovanje, možete se poslužiti ovim trikom koji će vam pomoći da produžite vrijeme incensa, koje inače traje 30 minuta.

7 savjeta koji će vam olakšati svakodnevni život


Pomaknite sat u postavkama mobitela te isključite automatsko ažuriranje vremena i vratite vrijeme unatrag koliko želite. Ovaj trik također možete iskoristiti i za Lucky Eggs, odnosno sretna jaja koja udvostručuju XP.

4. Uzgoj jaja u inkubatoru

Još jedan odličan način dobivanja i sakupljanja pokemona koji je također vrlo zanimljiv, ali i koristan. Postupak je vrlo jednostavan. Prvo izaberite jaje i stavite ga u inkubator. Zatim slijedi hodanje, a o uvjetu jaja ovisi koliko kilometara morate prohodati. A što je broj kilometara veći, to je i dobiven pokemon posebniji.

Inkubator koji ste dobili na početku možete koristiti neograničeno, a ostale samo tri puta. Zato potražite nove inkubatore na Pokemon stajalištima jer što ih više imate, to ćete i više pokemona sakupiti. Također, ne smijete varati jer sustav prepoznaje vožnju u automobilu, tramvaju ili na biciklu.

Ovaj trik će vam otjerati moljce iz ormara i osvježiti odjeću


IZVOR: BUSTLE
FOTO: FACEBOOK