LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Program događanja

Udruga CINAZ obrazuje i zabavlja svoje posjetitelje

Donosimo vam bogati program udruge CINAZ koji će se održavati od 24. siječnja do 4. veljače.

Donosimo vam bogati program udruge CINAZ koji će se održavati od 24. siječnja do 4. veljače.

Novi tjedan u udruzi CINAZ bit će zanimljiv brojnim Zadranima. U Providurovoj palači na Trgu Petra Zoranića 1 očekuje ih još jedan Jezični kafe, nova radionica Poduzetništvo, je li to za mene? i pripreme iz engleskog jezika za državnu maturu. Udruga poziva i na radionicu izrade origamija.

Poradite na svom postojećem znanju engleskog jezika ili naučite nešto novo na Jezičnom kafeu. Održat će se u utorak, 24. siječnja u 17:30 sati. Polaznike će stručno voditi profesorica Valentina Grbić. Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavnicu, i to do 10:00 sati na dan održavanja.

Radionica pod nazivom Poduzetništvo, je li to za mene? na programu je u 18:00 sati ove srijede, 25. siječnja. Polaznici će upoznati osnovne pojmove poduzetničkog pothvata, razmisliti o karakteristikama svojih poduzetničkih ideja te otkriti imaju li i sami osobine dobrog poduzetnika. Događaj organizira Info centar za mlade Zadar u suradnji s CISOK centrom Zadar, a vodit će ga dr. sc. Višnja Perin, rukovoditeljica Odsjeka za profesionalno usmjeravanje i obrazovanje HZZ-a, Područnog ureda Zadar. Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavnicu 24. siječnja u 12:00 sati.

Od 26. siječnja do 3. velječe održavat će se pripreme iz engleskog jezika za državnu maturu svakog dana u 17:30 sati. Još jedna aktivnost Info centra za mlade Zadar omogućuje maturantima besplatnu i kvalitetnu pripremu za ovaj važan korak ka njihovoj budućnosti. Uz vodstvo profesorice engleskog jezika i književnosti Valentine Grbić, održava se šest radionica u trajanju od 90 minuta. Zadaci će biti prilagođeni višoj i osnovnoj razini, ovisno o potrebama polaznika. Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavnicu te u motivacijskom pismu navesti imovinski status (podatak će se koristiti isključivo u svrhu selekcije, budući da maturanti slabijeg imovinskog statusa imaju prednost). Prijave traju do utorka, 24. siječnja u 19:00 sati.

Četvrtak, petak i subotu od 2. do 4. veljače rezervirajte za besplatnu radionicu izrade origamija. U sklopu Tuna, Sushi & Wine Festivala 2017., Arheološki muzej Zadar u svom će prostoru ugostiti sveukupno devet radionica. Trajat će po sat vremena i to s početkom u 10:00, 11:00 i 12:00 sati. Održavat će se pod vodstvom Sanje Srbljinović Čuček, predsjednice Hrvatskog origami društva. Predbilježite se na email: zkucelin@amzd.hr ili na brojeve: 023/254-626, 091/4254-069.

FOTO: LUCIJA KOSOR/STUDENTSKI.HR