LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EURODESK TREASURE HUNT

U petak će se u 15 hrvatskih gradova održati lov na blago, a sudjelovati možeš i ti

Eurodesk Treasure Hunt održat će se u 15 hrvatskih gradova, a u članku donosimo i više informacija o prijavama za tri grada: Zagreb, Split i Osijek.

Eurodesk Treasure Hunt održat će se u 15 hrvatskih gradova, a u članku donosimo i više informacija o prijavama za tri grada: Zagreb, Split i Osijek.

U sklopu paneuropske kampanje Time to move, u gradovima Hrvatske održava se Eurodesk Treasure Hunt.

Riječ je uzbudljivom lovu na blago kroz kojeg će sudionici rješavati zanimljive zagonetke i izazove, upoznavati hrvatske gradove te se informirati o mogućnostima mobilnosti mladih, a lov na blago će se održati ovog petka, točnije 21. listopada u različitim gradovima Hrvatske.

Događanje se održava u 15 hrvatskih gradova, a u nastavku donosimo i više informacija za tri grada: Zagreb, Split i Osijek.

Zadaci će biti i na hrvatskom i engleskom jeziku pa se ovoj zabavnoj igri mogu pridružiti i mladi iz drugih zemalja koji trenutno studiraju, stažiraju ili volontiraju u Hrvatskoj.

Kroz ispunjavanje zadataka sudionici će sami ili u grupi obilaziti zadane lokacije, učiti o gradu u kojem žive, informirati se o mogućnostima koje im se nude te se inspirirati za prva ili nova iskustva mobilnosti, a detaljne upute sudionici će dobiti nakon prijave.

U Zagrebu se kreće iz Centra za mlade Zagreb

Lov će se održati od 17:30 sati na početnoj poziciji Centra za mlade Zagreb, Petrićeva 1/3. kat, a prijave za zagrebačko izdanje primaju se ovdje.  Prijavljeni će imati priliku istražiti Zagreb na zanimljiv i interaktivan način.

U Splitu informaciju prenosi Info zona

Kroz ispunjavanje zadataka sudionici mogu sami ili u grupi obilaziti zadane lokacije, učiti o Splitu, informirati se o mogućnostima koje im se nude te se inspirirati za prva ili nova iskustva mobilnosti. Svi zainteresirani se mogu prijaviti ovdje, a više informacija ćete dobiti nakon prijave.

Aktivno i u Osijeku

Eurodesk Treasure hunt u Osijeku počinje u 12:00 sati ispred Matematičke gimnazije u Osijeku, a polaznici će dobiti priliku bolje upoznati Tvrđu, a sudionici će imati priliku upoznati se s volonterima iz Španjolske koji trenutno volontiraju u Osijeku. Prijaviti se možete ovdje do četvrtka do 12:00 sati.

 

 

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA