LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Istina ili mit?

U ovoj državi kućni redovi u zgradama jako su strogi, a neki kažu da navečer nema ni puštanja vode na WC-u

Ako živite u zgradi s tankim zidovima, jedna od zabranjenih buka na popisu pravila može biti i ona prilikom puštanja vode u WC-u. Međutim, neki kažu da je to ipak samo mit i da nema baš neke veze sa stvarnošću.

Ako živite u zgradi s tankim zidovima, jedna od zabranjenih buka na popisu pravila može biti i ona prilikom puštanja vode u WC-u. Međutim, neki kažu da je to ipak samo mit i da nema baš neke veze sa stvarnošću.

Od zgrade do zgrade kućni redovi se razlikuju. Neki su jako rigorozni, a neki su doslovno slovo na papiru i postoje samo da postoje. Međutim, u Švicarskoj to, čini se, i nije baš tako.

Na internetu se može pronaći nekoliko informacija o tim pravilnicima u zgradama u Švicarskoj. Neke najvažnije su da je u periodu od 22 sata do 7 ujutro zabranjeno uznemiravanje drugih stanara zgrade što je sasvim u redu, ali ono gdje su napravili korak dalje odnosi se na zgrade s tankim zidovima.

Ako živite u zgradi s tankim zidovima, jedna od zabranjenih buka na popisu pravila može biti i ona prilikom puštanja vode u WC-u. Međutim, neki kažu da je to ipak samo mit i da nema baš neke veze sa stvarnošću.

U mojoj zgradi nije dopušteno da se muzika sluša glasno nakon 21 sat, razgovara na telefon osim u hitnim situacijama, proizvodi bilo kakva buka, pustiti pas da glasno laje, uključi mašina za veš i slično. Ali pustiti vodu u toaletu je nužnost, rekla je jedna od korisnica servisa za postavljanje pitanja Quora, prenosi Klix.ba.
Ako ćemo zaključiti prema informaciji koju je ostavila korisnica na servisu Quora, pravilnik jest jasan i možda malo strog, ali ipak i dalje nije takav da ga se iz objektivnih razloga ne možete pridržavati. Popis zabranjenih aktivnosti u stambenoj zgradi obično je naveden u ugovorima o iznajmljivanju stana, a stanari su dužni potpisati ih i slože se s njima prije nego što se usele. Ako kojim slučajem potpišete da pristajete ne puštati vodu nakon 22 sata, onda su stvari jasne – na to ste pristali i toga se morate pridržavati.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA