LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Nepodnošljiva težina golemog talenta”

U kina uskoro stiže film Nicolasa Cagea sniman u Hrvatskoj

Film je prozvan najzabavnijim filmom godine, s najboljom ulogom Nicolasa Cagea do sada te najiščekivanijim filmom u ovoj godini.

Film je prozvan najzabavnijim filmom godine, s najboljom ulogom Nicolasa Cagea do sada te najiščekivanijim filmom u ovoj godini.

U kina uskoro stiže Nepodnošljiva težina golemog talenta (The Unbearable Weight of Massive Talent) film koji se snimao 2020. godine u Dubrovniku i okolici, a u kojem glavnu ulogu ima proslavljeni hollywoodski glumac i Oscarovac Nicolas Cage.

Nicolas Cage u filmu glumi samog sebe, glumca kojem propada karijera i koji je zbog toga prisiljen prihvatiti posao od milijun dolara – dolazak na rođendan bogatog obožavatelja (zapravo šefa kartela).  Kad stvari krenu naopako, Cage je prisiljen opravdati svoju vlastitu legendu. On se tako zatekne u situaciji da, kako bi spasio sebe i svoje voljene, mora postati svaki od najpoznatijih i najlegendarnijih likova koje je tijekom karijere odigrao u filmu, ali kao stvarni Nicolas Cage.

Radi se o akcijskoj komediji, za koju je Tom Gormican zajedno s Kevinom Ettenom napisao scenarij. Cageu se u vodećoj ulozi pridružuje Pedro Pascal, najpoznatiji po ulozi Oberyna Martella u četvrtoj sezoni Igre prijestolja, ali i po ulozi Javiera Peñe u seriji Narcos. U filmu osim Cage i Pascala još glume Sharon Corgan i Tiffany Haddish.

Zanimljivost je da Nepodnošljiva težina golemog talenta ima ocjenu 100% na stranici Rotten Tomatoes, iako u kina stiže tek za mjesec dana. Gledatelji i kritičari koji su ga imali prilike pogledati nazivaju ga najzabavnijim filmom godine, s najboljom ulogom Nicolasa Cagea do sada te najiščekivanijim filmom u ovoj godini.

Za nas je najveća atrakcija zasigurno to što je film sniman u Hrvatskoj, točnije u Dubrovniku, Cavtatu i okolici. Dubrovnik je tako još jednom postao nezaboravna filmska kulisa koju se može vidjeti i u najavnom traileru filma u kojem vidimo prepoznatljive lokacije kultnog dubrovačkih hotela koji se nalazi nadomak same obale, te dubrovačku vilu Šeherezada, jednu od najekskluzivnijih rezidencija u jadranskoj regiji.

Film u kina stiže 28. travnja, a do tada možete uživati u traileru.

FOTO: PRESS