LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljetna avantura

Tipovi veza na ljetovanju

Odlaskom na ljetovanje kao samci nadamo se, svjesno ili nesvjesno, nekoj ljubavnoj avanturi koja će nam obilježiti ljeto. Od čiste zabave do partnera za cijeli život – vrste ljetnih veza šarolike su.

Odlaskom na ljetovanje kao samci nadamo se, svjesno ili nesvjesno, nekoj ljubavnoj avanturi koja će nam obilježiti ljeto. Od čiste zabave do partnera za cijeli život – vrste ljetnih veza šarolike su.

Ljeto je stvoreno za ljubav i romantiku. Morski ambijent stvara posebnu ljubavnu atmosferu koja će svakog samca potaknuti na neku vrstu ljetne avanture. One imaju čar ne očekivati ništa ako ne tražite, no mogu i ponuditi mnogo ako to želite. Ovo su tipične veze u kakve se možemo upustiti na ljetovanju.

Bez tebe ljeto bi mi bilo dosadno

Došli ste na ljetovanje s rođacima i jedine su vam aktivnosti odlazak na plažu, u restorane i do grada. U tom slučaju čeznete za nekim uzbuđenjem, za nečim što bi vas oživjelo. Zato češće bacate oko na suprotni spol u nadi za kakvim spojem koji bi vam pružio uzbuđenje. Kad konačno uspijete uloviti osobu koja vam se sviđa, zajedno ste neodvojivi. Umjesto ručka s rođacima vi ste na bungee jumpingu s vašom novom ljubavi. Mogućnosti su bezbrojne: noćno kupanje, skakanje s padobranom, jedrenje te one manje adrenalinske kao što su trčanje uz plažu ili romantična večera. Sve je s njim/njom uzbudljivo, što ste upravo i tražili.

Samo seks

I ovog vikenda besplatan ulaz na zagrebačke bazene i u muzeje!


Postoje i oni koji ono što se dogodi na ljetovanju ne mogu shvatiti ozbiljno. Ako i traže nekog, razlog je samo razonoda u obliku tjelesne ljubavi. Spavat ćete zajedno bezbroj puta, no uvijek ćete biti prijatelji s povlasticama ili čak stranci. Ljeto je pravo doba za uzbuđenja pa zašto ne i seksualna.

Ljubav života

Suprotno prethodnom tipu, na ljetovanju su se događale mnoge ljubavi života. Iako je ljeto nepovjerljivo doba za ljubav, neke su zbilja opstale pa čak i završile brakom. No, naravno da ne trebamo ići u takve krajnosti ako nismo spremni, već se možemo samo prepustiti istinskoj vezi, što znači da možemo očekivati nastavak veze nakon ljeta.

Iskoristite besplatan ulaz na zagrebačke gradske bazene za vikend!


To je bilo samo ljeto

No, treba znati prepoznati pravu ljubav od one koja se čini da to jest. Neke će ljetne veze ići glatko, vrijeme provedeno zajedno bit će najljepša uspomena, ali ostat će na tome. Takva veza nema budućnosti. Stvorena je da bude ljetna avantura, no poslije ljeta nećete se više vidjeti. Takva očekivanja mogu biti obostrana, stoga ćete uživati dok traje, a duboko u sebi znati da će poslije ovoga svatko krenuti svojim putem. No očekivanja mogu biti i jednostrana pa će kasnije biti slomljenih srca.

Vraćam ti se, ljetna ljubavi moja

Ove tri stvari ne smijete zaboraviti ovog ljeta!


Iz to je bilo samo ljeto tipa može proizaći sljedeći tip ljetnih veza. Takav tip veza može se nazvati sezonskim. Prošlo ljeto bilo je tako dobro i nemate volje tražiti novog partnera, pa se vraćate prošlogodišnjem. Ove godine prolazite opet sve ponovno, a poslije ljeta opet se zaboravljate. I tako svakog ljeta.

FOTO: PIXABAY