LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Preko 100.000 gledatelja u Hrvatskoj

„The Batman” oborio sve rekorde gledanosti

Novi film „The Batman” oborio je rekorde gledanosti i postao najuspješniji film Batman franšize u Hrvatskoj sa zaradom preko četiri milijuna kuna.

Novi film „The Batman” oborio je rekorde gledanosti i postao najuspješniji film Batman franšize u Hrvatskoj sa zaradom preko četiri milijuna kuna.

Posljednji filmski hit kompanije Warner Bros. The Batman, u distribuciji Blitz filma, već je prvog vikenda prikazivanja obarao rekorde gledanosti, a nakon mjesec dana prikazivanja u Hrvatskoj ga je u kinima pogledalo impresivnih 103 194 gledatelja, sa zaradom od 4 718 783 kuna, čime je The Batman postao najuspješniji film Batman franšize svih vremena u Hrvatskoj!

Osim toga, The Batman je među prva tri najuspješnija DC naslova svih vremena, iza Jokera i Aquamana koji su se u kinima prikazivali prije pandemije.

Ovaj impresivan podatak vraća vjeru u nastavak normalnog života i povratak publike u kina koja je jedva dočekala ovako intenzivan i uzbudljiv filmski spektakl, stvoren za gledanje na velikim platnima kino dvorana.

Tijekom filmske povijesti Batmana su glumili fantastični i nagrađivani glumci, a svaki je na svoj jedinstven način dao liku Batmana novu dimenziju. Izvanredne kritike koje je Robert Pattinson dobio za svoju ulogu kultnog DC-ova junaka, ali i majstorski ugođaj nelagode, straha i terora koji je u filmu uspio dočarati redatelj Matt Reeves, uspjeli su zadovoljiti visoke kriterije publike koja vjerno prati franšizu o Vitezu tame.

Zvjezdanu ekipu, osim Roberta Pattinsona, čini poznata Gothamova postava čije uloge nose Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard te Barry Keoghan, Jayme Lawson, Andy Serkis i Colin Farrell.

The Batman, u distribuciji Blitza, još uvijek stignete pogledati u kinima, a ulaznice možete kupiti na blagajnama kina ili online.
FOTO: UNSPLASH