LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prepustili se strastima

Stanari u Gajnicama zatekli nesvakidašnju poruku: "Ako čujete urlike, to su zvukovi zadovoljstva..."

Isfrustriran reakcijom susjeda, nepoznati muškarac je odlučio svoju intimu podijeliti javno.

Isfrustriran reakcijom susjeda, nepoznati muškarac je odlučio svoju intimu podijeliti javno.

Nakon što ga je susjed prekinuo u seksualnim aktivnostima, nepoznati muškarac odlučio je javno izraziti svoje nezadovoljstvo. U zagrebačkim Gajnicama, osvanula je nesvakidašnja poruka na oglasnoj ploči, a sve je uskoro postalo viralno.

Djevojka i ja smo se konačno uselili zajedno u stan nakon godinu dana veze na daljinu i jučer poslijepodne tijekom intimnog odnosa nam susjed iz stana 1 kuca na vrata i pita da li nekaj nije u redu, kaj se događa!? U pola bijela dana, i onda kad je vidio da nije nikaj, samo je nastavio sr*ti kvake. - napisao je, a u nastavku se direktno obratio sustanarima.

Molimo da ako čujete urlike i stenjanje, to su zvukovi zadovoljstva, nismo se dugo vidjeli na redovnoj bazi pa nadoknađujemo. Ako ja vama ne kucam na vrata zbog vaše iritantne djece koja urliču i skaču po stanu cijeli dan ili kad ostavite psa koji laje i cvili dok ste vi na poslu, onda vi ostavite nas dok se razaramo na dnevnoj bazi, pogotovo kaj nije u pol noći kad se neki decibeli računaju.


Poruka je ubrzo objavljena javno u Facebook grupu Gajnice jučer, danas, sutra, a komentari su podijeljeni. Dio internet publike podržava pod parolom nek se mladi vole, dok drugi dio poruku smatra neukusnom.

 
FOTO: PIXABAY.COM