LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filmovi

Šest kultnih komedija koje nam nikada neće dosaditi

Donosimo popis komedija koje smo svi gledali bezbroj puta, ali im se uvijek rado vraćamo.

Donosimo popis komedija koje smo svi gledali bezbroj puta, ali im se uvijek rado vraćamo.

Bez obzira na to koliko imali godina, neki će nam filmovi koje smo obožavali gledati kao tinejdžeri zauvijek biti dragi i rado ćemo im se vraćati bez obzira na to što smo ih gledali bezbroj puta. Uglavnom su to filmovi s kraja 90-ih ili početka ovoga stoljeća, što nam se ne čini tako dalekim, iako je prošlo dobrih 20-ak godina.

Djevojke s Beverly Hillsa, 10 razloga zašto te mrzim samo su neki od tih filmova, a detaljniji popis pronađite u nastavku!

Djevojke s Beverly Hillsa, 1995.

Klasična uobražena plavuša s kojom svi žele biti u društvu – radi se o kćeri bogatog odvjetnika koja živi u luksuznoj vili i najpopularnijoj djevojci u školi. U cijeloj toj popularnosti manjka joj vremena da se posveti učenju, što na kraju rezultira lošim ocjenama. Ta djevojka žestoko se protivi vezi sa srednjoškolcima koji joj se udvaraju – As if! Na kraju, nakon spajanja nekoliko parova poželi i sama pronaći partnera.
 

10 razloga zašto te mrzim, 1999.

Film o mladoj, buntovnoj Kat koja odbija biti ono što drugi žele da bude pa je vječno mrzovoljna, hladna i u početku nimalo omiljena starija sestra, koja na kraju ipak ne može odoljeti Cameronu kojega utjelovljuje legendarni Heath Ledger – a tko bi i mogao!
 


Plavuša s Harvarda, 2001.

Komedija o plavuši koja se pokaže kao najsposobnija studentica prava na Harvardu unatoč predrasudama. Bitna joj je moda, članica je studentskog setrinstva Delta Nu, a na kraju postaje jedna od najistaknutijih studentica koja dobije priliku izgraditi ozbiljnu karijeru.
 

Opasne djevojke, 2004.

Još jedna klasična priča o popularnim srednjoškolkama koje pohađaju školu u koju dolazi šesnaestogodišnja Cady. U priču se, naravno, umiješa i najveći frajer, Aron, a cijeli film na kraju postaje mjesto sukoba popularnijih i manje popularnih tinejdžerica.
 

Od klinke do komada, 2004.

Još jedan film slične tematike u kojemu 13-godišnja djevojčica postaje žena stara 30 godina, dok je u glavi još uvijek zarobljena u mislima 13-godišnjakinje kojoj nije jasno što se dogodilo. Jennifer Garner i Mark Ruffalo glavni su glumci nezaobilaznog filma koji je, baš kao i ostali navedeni, svima guilty pleasure.
 

Cura na lošem glasu, 2010.

Emma Stone utjelovljuje srednjoškolku koja slaže da je izgubila nevinost i time od anonimne djevojke postaje jedna od popularnijih u školi. Olive postaje popularna zbog toga što manje popularnim dečkima za novac glumi da imaju spolni odnos, a na kraju mora popraviti svoju lošu reputaciju. 
 
FOTO: PIXABAY