LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
TikTok u Hrvatskoj

Priznajte, i vi ih pratite: Ovo su ljudi čije TikTok videe obožavamo gledati

TikTok je trenutno možda i najpopularnija društvena mreža među mladima. Od raznih „life hackova” i edukativnog sadržaja pa do mora zabavnih skečeva – sve je tu.

TikTok je trenutno možda i najpopularnija društvena mreža među mladima. Od raznih „life hackova” i edukativnog sadržaja pa do mora zabavnih skečeva – sve je tu.

I dok se na TikToku može naići na hrpu lošeg i nezabavnog sadržaja, isto tako ima i mali milijun prepozitivnih skečeva koji nas nasmijavaju iz dana u dan. Danas smo odlučili izdvojiti pet najboljih hrvatskih kreatora. Sasvim ste sigurno na njihove videe već naišli, a ako kojim slučajem niste… Sada je pravo vrijeme da ih zapratite.


Andro

TikTok je mjesto na kojem ćete često naići na kratke skečeve, a Andro je jedan od onih koji ih radi baš onako kako treba. Njegova su česta meta upravo Dalmacija i Dalamtinci, a čini se da mu je specijalnost imitiranje teta s kolodvora u Splitu.


Voxford

Iako se čini da se na TikToku nalaze samo smiješni videi, ima i onih glazbenih. Vjerojatno je među poznatijima acapella grupa Voxford koji često snimaju razne mashupeve i acapella verzije svima dobro poznatih pjesama.


Njih 2

Svi fanovi dad jokesa već su dobro upoznati s ovim kanalom koji ima hrpu zaista kratkih videa od kojih će vam se vjerojatno dići svaka vlas na glavi, ali ćete se i dalje nasmijati. U pitanju je šibenski dvojac, poznatiji kao Njih dva.


2 kitice

Pioniri YouTube skečeva u Hrvatskoj nedavno su se prebacili na TikTok gdje redovito objavljuju smiješne videe te već imaju i nekoliko serijala. Posljednji im je onaj o best frendu.

@2kitice

Sutra ujutro stize poruka: "E ja se ne sjecam niceg od sinoc..." 🥶

♬ original sound - 2kitice


Ivica Lazaneo

Stand-up komičari u posljednje su vrijeme postali vrlo popularni u Hrvatskoj, ali malo tko puni toliko dvorana koliko članovi Splicke scene. Među njima je i Ivica Lazaneo koji već mjesecima objavljuje videe s nastupa – četvrtkom.
 

@ivicalazaneo [Novi video svakog četvrtka ovaj put u subotu jer san neorganiziran i sinoć kasno san se tek vratija sa Visa pa mi se ništa ne da osim objavit ovu prigodnu, doduše lanjsku i već objavljenu, al Bože moj, čuvajmo prirodu i reciklirajmo... sve, pa čak i baze 26/50!] Zajednički show "Dvorske lude" pogledaj u Makarskoj (17.07.), Kninu (18.07.), Bibinjama (19.07.), Šolti (07.08.), Marini (13.08.), Dubrovniku (26.08.) i Puli (09.09.). #splickascena #splickistandup #štatimisliš #standupkomedija #ivicalazaneo #hrvatska #komedija #komičari #komičar #nekulturnouzdizanje #dvorskelude ♬ original sound - ivicalazaneo


 

FOTO: UNSPLASH