LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Podizanje svijesti o mentalnom zdravlju

Princ Harry i Oprah rade na dokumentarnoj seriji; počet će se emitirati krajem mjeseca

Još 2019. godine palača Kensington objavila je Princ Harry i Oprah Winfrey surađuju u kreiranju serije o mentalnom zdravlju.

Još 2019. godine palača Kensington objavila je Princ Harry i Oprah Winfrey surađuju u kreiranju serije o mentalnom zdravlju.

Princ Harry i Oprah Winfrey ponovno surađuju nakon intervjua u kojem joj je sa suprugom Meghan Markle iznio prljavo rublje kraljevske obitelji. Sada su poslovni partneri u kreiranju dokumentarne serije koja bi s emitiranjem trebala krenuti krajem svibnja, javlja Tow&country

Još 2019. godine palača Kensington objavila je da su se udružili u radu na dvodijelnoj seriji o mentalnom zdravlju. Njeni su sukreatori i izvršni producenti.
 
Princ Harry već je dulje vrijeme angažiran u programima koji promiču mentalno zdravlje i bore se protiv stigme, prenosi Daily Mail.

 – Doista vjerujem da je dobro mentalno zdravlje – mentalna spremnost – ključ snažnog vodstva, produktivnih zajednica i vlastitog cilja. Velika je odgovornost postići ovo pravo dok vam donosimo činjenice, znanost i svijest o temi koja je tako bitna u ovo doba. – rekao je na početku ove inicijative.

Dodao je kako uživa raditi s Oprah Winfrey:

– Nadamo se da će ova serija biti pozitivna, prosvjetljujuća i uključiva – dijeleći globalne priče o ljudskom duhu koji se bori s najmračnijim mjestima i priliku da bolje razumijemo sebe i one oko sebe. Nevjerojatno sam ponosan što radim s Oprah na ovoj vitalnoj seriji koju zajedno razvijamo nekoliko mjeseci. 

FOTO: PINTEREST