LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izrada origami-poklona

Približava se Valentinovo: Kako izraditi originalni poklon?

Izrada najjednostavnijeg poklona za Valentinovo.

Izrada najjednostavnijeg poklona za Valentinovo.

Svake godine približavanjem Dana zaljubljenih vlada ista muka i pitanje što kupiti svom partnericu ili partnerici. U nastavku saznajte top 5 idealnih origami-ideja za poklon koje možete napraviti sami, a sve što će vam trebati za izradu su kolaž, škare i ljepilo.
 

1. Buket cvijeća


Kreativan i simboličan poklon za djevojku koji možete napraviti u manje od sat vremena. Buket možete prilagoditi s izradom cvijeća koje vaša partnerica voli, a zatim ga također možete ukrasiti po želji.

 

                             
 

2. Maketa automobila


Za ljubitelje i ljubiteljice automobila, ovaj poklon bit će pun pogodak. Uz malo papira i strpljenja možete izraditi savršenu maketu automobila po želji. Možete izabrati određenu boju, marku i specifičnosti automobila koje želite izraditi i time učiniti ovaj poklon još posebnijim.

                                           

 

3. Omiljena životinja


Ako vaša bolja polovica obožava životinje, to je idealna prilika za izrađivanje ovog poklona. Iz papira možete izraditi mačku, psa, dupina, pingvina i bilo koju životinju koja vam padne napamet.

                                           

4. Lik iz crtića

           
 Za ljubitelje crtića i crtanih likova izradite figuricu njihovog omiljenog junaka.

                                         

 

5. Bookmark


Za izradu bookmarka bit će vam potrebno malo vremena, a možete ga izraditi na mnogo načina, ovisno o tome kako bi se svidjelo vašem partneru ili partnerici. Ako želite, uz bookmark možete pokloniti i knjigu, kako bi vaš poklon bio upotpunjen.


                       

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA