LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Samo još jedna epizoda

Previše izbora, a premalo vremena – koju streaming platformu odabrati?

Donosimo pregled starih i novih streaming platformi, njihove ponude i cijene.

Donosimo pregled starih i novih streaming platformi, njihove ponude i cijene.

Netflix

Netflixova streaming platforma jedna je od najpopularnijih na svijetu. Stoga nije ni čudno da je uvelike koriste i u Hrvatskoj. Možete uživati u raznim hit serijama i filmovima poput Svi smo mrtvi, Igra lignje, Vještac, Ozark, Žena u kući preko puta djevojke na prozoru, Crvena tjeralica na svim vodećim uređajima.

Netflix nudi tri različita paketa: osnovni košta 7,99 eura (uključuje mogućnost istodobnog gledanja jednog zaslona), standardni 9,99 eura (uključuje mogućnost istodobnog gledanja dva zaslona i HD-razlučivost), premium 11,99 eura (uključuje mogućnost istodobnog gledanja četiriju zaslona i Ultra HD-razlučivost).

HBO Max

HBO GO odlazi 8. ožujka, a na njegovo mjesto dolazi HBO Max. Mjesečna pretplata bit će nešto skuplja, a iznosit će 6,88 eura mjesečno. Međutim, korisnici s aktivnom direktnom preplatom moći će uživati po nešto nižoj cijeni (4,66 eura). Korisnici koji se preplate prije 31. ožujka također će moći gledati program po sniženoj cijeni. Ako vam je draže platiti jednom godišnje onda će vas pretplata koštati 54,99 eura, što je isplativo jer 12 mjeseci pristupa usluzi plaćate po cijeni 8 mjeseci.

U ponudi je uključeno unaprijeđeno iskustvo gledanja, gledanje sadržaja na tri uređaja istovremeni, 5.1. surround zvuk, Dolby Atmos i dostupnost gledanja u 4K-u.

HBO Max objedinjuje Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original serije i filmove te ćete moći uživati u naslovima poput Dina, Matrix: Uskrsnuća, Euforija, Postaja jedanaest, Peacemaker itd.

Disney+

U Hrvatsku na ljeto dolazi i nova streaming platforma Disney+. Trenutno nisu dostupne informacije o cijeloj ponudi platforme, ali se očekuje dostupnost velikog broja serija i filmova iz repertoara Disneyja, Pixara, Marvela, Star Warsa i National Geographica.

Pickbox NOW 

Pickbox je domaća tvrtka koja je 2014. godine pokrenula Pickbox NOWstreaming servis sa serijama i filmovima na zahtjev. Bili smo prvi streaming servis u regiji dostupni u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori, a dostupnost su 2021. proširili i na Bugarsku. Sadržaj na kojeg se Pickbox NOW fokusira su premijere, hit-serije i dokumentarne emisije holivudske i europske produkcije, s naglaskom na britanske detektivske i misteriozne skandinavske serije koje su među njihovim najgledanijim sadržajima.

Cijene paketa su sljedeće: 29 kuna za 1 mjesec, 169 kuna za 6 mjeseci i 300 kuna za 12 mjeseci. 

FOTO: UNSPLASH