LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sjajne vijesti

Povratak u Međuzemlju: kreće snimanje novih nastavaka kultnog „Gospodara prstenova”

U „remakeu” novih nastavaka trebali bi sudjelovati Peter Jackson, Fran Walsh i Philippa Boyens, trojac koji je zaslužan za epski uspjeh originalnog „Gospodara prstenova”.

U „remakeu” novih nastavaka trebali bi sudjelovati Peter Jackson, Fran Walsh i Philippa Boyens, trojac koji je zaslužan za epski uspjeh originalnog „Gospodara prstenova”.

David Zaslav, direktor producentske kuće Warner Bros, medijima je otkrio da uskoro kreću sa snimanjem novih nastavaka Gospodara prstenova. 

Ova kultna i planetarno popularna trilogija na filmska je platna stigla 2001. godine, a scenariji su snimani prema knjizi engleskog filologa J. R. R. Tolkiena. Procjenjuje se da su filmovi zaradili više od 3 milijarde dolara, a poseban je uspjeh ostvario posljednji dio Povratak kralja osvojivši čak 11 Oscara, uključujući onaj za najbolji film, prenosi tportal.

U remakeu novih nastavaka trebali bi sudjelovati Peter Jackson, Fran Walsh i Philippa Boyens, trojac koji je zaslužan za epski uspjeh originalnog Gospodara prstenova.

Veselimo se novim razgovorima s producentima kako bismo čuli na koji su način zamislili daljnje promicanje ove franšize. Za sada su nas obavještavali o svakom koraku.  – rekao je Jackson.

Iako su se Jackson i ostali spomenuti redatelji već dokazali u filmskom svijetu, na sebi će imati poseban teret publike jer je prošlogodišnja Amazonova serija, koja je bazirana na Gospodaru prstenova, doživjela pravi fijasko.

Svjesni smo koliko je trilogija Gospodara prstenova od neprocjenjive važnost za milijunski broj obožavatelja i želimo to ispoštovati. Prioritet u snimanju budućih filmova nam je najviša razina kvalitete i očuvanje produkcijskih vrijednosti. – rekli su iz Warner Brosa, prenosi tportal.

U kojem će smjeru ići novi nastavci Gospodara prstenova za sada nije poznato. No, Tolkien je u svojim knjigama maštovito i u detalje opisivao svijet Međuzemlja pa je stoga vrlo realno očekivati da će filmovi donijeti niz novih i intrigantnih likova.
 
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT