LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natjecateljski show

Počela je druga sezona zabavno-natjecateljskog showa „Survivor”

Show se sastoji od dvaju timova, crvenog i plavog, a njihov je cilj nadigrati jedni druge te tako osigurati daljnje mjesto u natjecanju.

Show se sastoji od dvaju timova, crvenog i plavog, a njihov je cilj nadigrati jedni druge te tako osigurati daljnje mjesto u natjecanju.

Na male ekrane vratio se popularni natjecateljski show Survivor. Druga sezona započela je s emitiranjem 6. ožujka, a ove godine posebno će se u showu natjecati dvadeset kandidata iz regije te će biti podijeljeni u dva tima, crveni i plavi. Natjecatelji koji su se prijavili u show razlikuju se po zanimanjima – od fitness-trenera i bodybuildera, do stomatologa i plesača – što takvom showu daje posebnu dozu zanimljivosti.

Brzina, spretnost, snalažljivost i snaga uma samo su neke od kvaliteta koje kandidati u tom natjecanju trebaju pokazati. Podijeljeni u dva različita tima, kandidati će na nepoznatom teritoriju pokušati nadigrati, nadjačati i nadmudriti jedni druge, kako bi što dulje osigurali svoje mjesto u natjecanju, prenosi Nova TV. Ono što predstavlja velik izazov, svakako jest promjena ritma življenja. Iz lagodnog, modernog života kandidati će se morati u prebaciti u ritam preživljavanja, a vrlina koja će im svakako pomoći jest dobro snalaženje u timskom radu.

Iako je show tek počeo, kandidati su se već susreli s preprekama. No, nije sve tako crno. Koliko god teško i naporno bilo, sigurni smo da će prostor u kojem borave bar donekle olakšati vrijeme koje provedu natječući se. Nova sezona snima se u Dominikanskoj Republici, zemlji koju krasi tropska klima, predivne pješčane plaže i tirkizno more.

A kako će cijeli show izgledati, možete pogledati u najavi:

FOTO: YOUTUBE, SCREENSHOT