LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Učenici i studenti

Pjesma i ples na njemačkom jeziku: U varaždinskom HNK-u održan zanimljiv talent-show

Max sucht den Superstar II – talent-show na njemačkom jeziku privukao je velik broj studenata i učenika iz raznih dijelova Hrvatske.

Max sucht den Superstar II – talent-show na njemačkom jeziku privukao je velik broj studenata i učenika iz raznih dijelova Hrvatske.

Nesvakidašnji talent-show naziva Max sucht den Superstar II održan je proteklog tjedna u Koncertnoj dvorani varaždinskog HNK-a. Svoje su pjevačke i jezične sposobnosti prezentirali brojni studenti i učenici, a viđeno je ukupno 25 nastupa.

Nakon dvije godine online Maxa, ponovno smo organizirali talent-show uživo, što nam je svima donijelo toliku radost i sreću da ćemo ovaj Max pamtiti kao iznimno uspješan, pun dobre glazbe i još boljih emocija! – rekle su za portal 7Plus ravnateljica Gospodarske škole Varaždin Jasminka Kelemen i voditeljica Maxteama Melanija Klarić, prof. njemačkog jezika.

Max nije klasičan talent-show. Sudionici svoje nastupe pripremaju isključivo na njemačkom jeziku te tako predstavljaju svoje jezično znanje, ali i znanje o njemačkoj kulturi te tradiciji. 

Izuzev natjecateljske note, taj događaj spaja mlade ljude iz raznih dijelova Hrvatske, stječu se nova prijateljstva, kao i cjeloživotne uspomene. 
 
FOTO: PIXABAY