LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tehnologija

Ove aplikacije mogle bi vam olakšati planiranje putovanja

Donosimo vam tri aplikacije koje će planiranje putovanja učiniti lakšim.

Donosimo vam tri aplikacije koje će planiranje putovanja učiniti lakšim.

Kada govorimo o korištenju slobodno vremena, možemo zaključiti kako nam je najdraže za vrijeme godišnjeg odmora negdje otputovati. Posljednjih 10 godina putovanja su se jako popularizirala i prekooceanski letovi više nisu nemoguća misija za organizirati. Jako puno se putuje u sve dijelove svijeta. No, bez obzira na dobru povezanost, organizacija putovanja je i dalje zahtjevna osobito ako je riječ o dalekim destinacijama. Često nemamo dovoljno vremena za organizaciju pa nam u tom smislu mogu pomoći odlične aplikacije, piše fashion.hr.

HOOPER

Inspirativna priča: Erasmus+ mobilnost za studente s invaliditetom


Pronalazak povoljnog leta najbitnija je stavka putovanja i o njoj vrlo često ovisi hoćemo li uopće putovati. Cijene karata poprilično variraju, stoga je potrebno pratiti na vrijeme kako bismo ulovili jeftinu. Ovo se osobito odnosi za daleka putovanja jer se cijene znaju drastično mijenjati. Za europska putovanja postoje vremenski periodi kada zaista za mali novac možemo otputovati u većinu europskih metropola. Ova aplikacija vas savjetuje o najboljem tajmingu kada su cijene najpovoljnije.

HOTEL TONIGHT

Donosimo korisne alate za učenje i organizaciju vremena usred ispitnih rokova


Kada je riječ o smještaju uglavnom koristimo dvije najpopularnije platforme Airbnb i Booking i one su odlične. No, u današnje vrijeme volimo putovati spontano i često nam se dogodi situacija kako tijekom putovanja želimo posjetiti određeno mjesto i upravo za to je ova aplikacija je idealna jer pokazuje 'last minute' smještaj. Osim toga ova aplikacija pokazuje smještaj koji se nalazi u vašoj neposrednoj blizini pa je u tom smislu zgodna jer doslovno na licu mjesta možete tražiti smještaj.

LIKE LOKAL

Izdvojili smo jeftine direktne letove već od 29 eura za top putovanja ovog proljeća!


Kada putujemo na određene lokacije, često smo skloni sjesti na mjesta koja su u centru grada, ali uglavnom je riječ o prividno popularnim mjestima koja nemaju dobru kvalitetu namirnica, a uz to su još i skupa. Svi volimo jesti i boraviti gdje su lokalci jer su to najbolja mjesta po pristupačnim cijenama, no uglavnom su skrivena i nije ih jednostavno naći. Ova aplikacija pokazuje najbolja mjesta  u kojima jedu i piju lokalci. Riječ je o uglavnom nepoznatim mjestima u kojima ćete osjetiti pravi 'vibe' zemlje u koju ste došli.
FOTO: UNSPLASH