LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradna igra

Osvoji supercool Pringles nagrade ovog ljeta

Kupi dva pakiranja Pringlesa i osvoji Hoverboard, PS4 ili karte za Outlook festival u Pulskoj Areni.

Kupi dva pakiranja Pringlesa i osvoji Hoverboard, PS4 ili karte za Outlook festival u Pulskoj Areni.

Pringles definitivno nisu samo za grickanje, nego i za supercool nagrađivanje. Ovog ljeta donose vam nagradnu igru od koje će vam se nasmiješiti brk. Znamo da obožavate Pringles, isto ko' i mi! Baš zato će vam se ova nagradnjača posebno svidjeti. Osim što ćete mljackati fini Pringles, imate priliku osvojiti neku od vrijednih nagrada.

Što trebam napraviti?

Kako biste sudjelovali u Pringles nagradnoj igri, morate kupiti bilo koja dva pakiranja Pringlesa od 165 g te zatim poslati SMS sadržaja: PRINGWIN, broj računa, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj 60221 (2,40 kn/SMS, s PDV-om). Svi poslani SMS-ovi ulaze u nagradno izvlačenje za pringenijalne nagrade: 10x Hoverboard, 10x Playstation 4 ili 10x karte za Outlook festival koji se održava u Pulskoj Areni, jednoj od najljepših svjetskih pozornica na otvorenom koja i ove godine predstavlja niz vrhunskih domaćih i regionalnih bendova, producenata i DJ-a.

Koliko imam vremena?

Nagradna igra traje od 15. srpnja do 25. kolovoza 2016. Zato ne čekajte ni trenutka, već otpringlajte na www.pringwin.hr gdje ćete pronaći sve informacije o nagradnoj igri, a čekanje nagradnog izvlačenja skratite jačanjem grickajuće forme za Hoverboard ili bildanjem prstića za PS4. Jer, znate već i sami, nisu samo za grickanje, nego i za nevjerojatno cooliranje!

Zagreb domaćin jubilarnog 20. izdanja svečane dodjele nagrade „Oskar znanja”