LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dan žena

Nemate ideju za poklon za Dan žena? Evo rješenja!

Iskažite poštovanje i ljubav prema svim važnim ženama u vašem životu.

Iskažite poštovanje i ljubav prema svim važnim ženama u vašem životu.

Dan žena obilježava se svijetom 8.ožujka, a služi kao idealna prilika za iskazati poštovanje i ljubav prema svim važnim ženama u vašem životu. Bilo da je riječ o majci, sestri, prijateljici ili partnerici, pažljivo odabran poklon može pokazati koliko nam znače i koliko cijenimo sve što čine za nas. S obzirom na to, u nastavku otkrijte neke ideje za odličan poklon.

 


VEZANO: Napiši pismo i osvoji vrijednu nagradu!Knjige

 

Za ljubiteljice knjiga, pažljivo odabrano djelo po njezinom interesu može biti odličan odabir, a uz knjigu odlično je nabaviti i bookmark.

 

Nakit

 

Nakit je uvijek odabir s kojim ne možete pogriješiti. Možete odabrati narukvicu, lančić, naušnice ili prsten ovisno o tome što žena više preferira.

 

Personalizirani pokloni

 

Poklon koji ste sami izradili može imati posebnu vrijednost. To može biti ručno izrađena čestitka, album s fotografijama koje prikazuju vaše zajedničke trenutke ili izrada origamija, a vaš trud i pažnja učinit će poklon nezaboravnim.

 

Putovanje

 

Pokloni ne moraju uvijek nužno biti materijalni. Na primjer, odličan poklon može biti odlazak na putovanje, kino, šetnju, večeru, karting ili wellness što je također dobar način za zbližavanje i kvalitetno provedeno vrijeme zajedno.

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA