LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Streaming platforma

Ne znate što gledati? Donosimo 6 preporuka za aktualne serije

Ako ne znate što biste gledali, donosimo nekoliko preporuka za serije.

Ako ne znate što biste gledali, donosimo nekoliko preporuka za serije.

Opustite se, upalite klimu na neku ugodnu temperaturu, pripremite hladno piće i u nastavku pogledajte nekoliko preporuka za aktualne serije kojima možemo prikratiti dane, a sve su dostupne na platformi Disney+ koja je odnedavno dostupna u Hrvatskoj.

SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW
Iz Marvelovog studija dolazi nam She-Hulk: Attorney at Law s Jennifer Walters (Tatiana Maslany), glavnom odvjetnicom specijaliziranom za pravne slučajeve koji uključuju nadljude – koja mora kombinirati između svog običnog posla 30-godišnje odvjetnice i svog neobičnog drugog života u kojem je superjunakinja.

ANDOR
Serija Andor istražit će novu perspektivu Star Warsa, gdje pratimo Cassiana Andora na putovanju koje će ga promijeniti. Serija donosi priču o pobuni protiv Carstva i kako su ljudi i planeti međusobno povezani. To je doba puno opasnosti, prijevara i spletki u kojem će Cassian krenuti putem koji će ga pretvoriti u heroja pobunjenika.

LIGHTYEAR
Od Disneya i Pixara stiže SF akcijski animirani film o svemirskom rendžeru Buzzu Lightyearu (glas posuđuje Chris Evans), prema kojem je i nastala dobro nam poznata igračka. Lightyear prati legendarnog svemirskog rendžera u međugalaktičkoj pustolovini s ambicioznim regrutima, Izzyjem, Moom i Darbyjem, te njihovim robotskim suputnikom Soxom. Dok ta šarolika ekipa kreće u svoju najtežu pustolovinu dosad, moraju naučiti funkcionirati kao tim kako bi pobjegli od zlog Zurga i njegove poslušne vojske robota.

PREY [16+]
Najnoviji uradak iz franšize o Predatoru, Prey, novi je akcijski triler čija se radnja odvija prije 300 godina. U središtu pozornosti je Nara, vrlo vješta ratnica Komanča, koja je odrasla u sjeni nekih od najlegendarnijih lovaca koji lutaju Velikim ravnicama. No, kada opasnost zaprijeti njezinom narodu, ona kreće u borbu da ih zaštiti. Ispostavlja se da je plijen koji vreba i naposljetku s kojim se suočava visokorazvijeni vanzemaljski grabežljivac s tehnički naprednim arsenalom, što rezultira okrutnim i zastrašujućim obračunom između dvoje protivnika.

I AM GROOT
Nije moguće sačuvati galaksiju od ovog nestašnog mališana! Zato se pripremite jer Baby Groot zauzima središnje mjesto u vlastitoj kratkoj priči, istražujući svoje odrastanje – i upadanje u nevolje – među zvijezdama. I Am Groot donosi pet originalnih kratkih filmova s nekoliko novih i neobičnih likova u kojima je glavna zvijezda Baby Groot, inače svačije omiljeno malo drvce, a glas mu posuđuje Vin Diesel (kao i u franšizi Guardians of the Galaxy).

LEGO STAR WARS SUMMER VACATION
Finn je organizirao odmor iznenađenja za svoje prijatelje na brodu Galactic StarCruiser, The Halcyon! Finnovi planovi brzo se izjalove kada se on odvoji od grupe. Sam na brodu Halcyon, Finn susreće tri duha sile – Obi-Wan Kenobija, Anakina Skywalkera i princezu Leiu, koji dijele neočekivane priče o odmorima koji nisu išli po planu.
FOTO: UNSPLASH