LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SVE JE SNIMILA

Nakon što je skužila da joj sin tinejdžer pije, mama mu je odlučila prirediti spačku koju će sigurno pamtiti

Jedna mama s TikToka otkrila je da njezin sin pije rum, a kada je to shvatila, odlučila mu je prirediti spačku za koju je vjerovala da će ga naučiti pameti.

Jedna mama s TikToka otkrila je da njezin sin pije rum, a kada je to shvatila, odlučila mu je prirediti spačku za koju je vjerovala da će ga naučiti pameti.

Da tinedjžeri vole eksperimentirati s alkoholom, ne moramo ni govoriti, međutim, problem je kada to rade potajno, pa često roditelje dovedu pred gotov čin. Jedna mama s TikToka otkrila je da njezin sin pije rum, a kada je to shvatila, odlučila mu je prirediti spačku za koju je vjerovala da će ga naučiti pameti.

U videu je pokazala već polupraznu bocu ruma Captain Morgan pored boce jabučnog octa. Kako dvije tekućine izgledaju gotovo identično, samo bi pravi profesionalci mogli primijetiti razliku, piše Teen385.
@ringblinglove I don’t know what has me laughing more…my son’s reaction, or my husband’s laugh.😂🤣#prank #checkmate #momsdontplay #payback #lovemyson ♬ original sound - RingBlingLove
Tinejdžeru je ispričala kako su ona i otac razgovarali te da ima dopuštenje pred njima popiti jedno piće, a iako je bio u nevjerici, samouvjereno je nategnuo bocu i ispio nekoliko gutljaja, ne sluteći da je umjesto ruma popio jabučni ocat.
Uuu, tome je istekao rok… Je li to ocat, ustuknuo je ovaj mladić, dok su se roditelji parali od smijeha.
Okus mu je, rekao je, odvratan, a ta spačka pregledana je više od 3 milijuna puta, s više od 3 tisuće komentara. 
FOTO: TIKTOK, SCREENSHOOT