LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filmovi i serije

Na ovoj stranici možete provjeriti koji sve sadržaj na Netflixu ima titlove na hrvatskom

Na stranici je moguće vidjeti popis sadržaja sinkroniziranog na hrvatski jezik, kao i naslove koji uskoro stižu, ali i uskoro odlaze s Netflixa.

Na stranici je moguće vidjeti popis sadržaja sinkroniziranog na hrvatski jezik, kao i naslove koji uskoro stižu, ali i uskoro odlaze s Netflixa.

Netflix je u Hrvatskoj dostupan od 6. siječnja 2016. godine, no neko se vrijeme na njemu nije mogao pronaći sadržaj koji ima hrvatske titlove.

Ipak, to se promijenilo početkom 2017, kad je Netflix započeo s procesom lokalizacije sadržaja za hrvatsku publiku, odnosno s uvođenjem titlova na hrvatskom jeziku.

Danas, u pravilu, sav novi sadržaj koji pristiže na Netflix i koji je dostupan u Hrvatskoj ima i titlove na hrvatskom, no dosta starijeg sadržaja još uvijek nije prevedeno

Svaki naslov ponuđen na Netflixu može se gledati s titlovima, bez titlova, sinkroniziran (ako postoji sinkronizacija) ili s titlovima na drugim jezicima, no u samoj aplikaciji nemoguće je vidjeti popis sadržaja koji ima hrvatske titlove, već se tome može pristupiti samo ako se otvori pojedini naslov. 

Srećom, na stranici HRflix.eu moguće je vidjeti popis sadržaja koji ima hrvatske titlove. Uz to, moguće je vidjeti i popis sadržaja sinkroniziranog na hrvatski jezik, kao i naslove koji uskoro stižu, ali i uskoro odlaze s Netflixa.
FOTO: PEXELS