LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koronavirus

Ljubav ne mora ispaštati zbog korone; evo kako dejtati online

Niz je mogućnosti druženja s voljenom osobom preko interneta, a mi vam donosimo njih nekoliko!

Niz je mogućnosti druženja s voljenom osobom preko interneta, a mi vam donosimo njih nekoliko!

Ljudi koji su u vezama na daljinu vjerojatno samo sa smiješkom reagiraju na ljubavne drame parova koji su zbog koronavirusa privremeno razdvojeni. U pauzi od drame uzmite vremena proučiti kako biti sa svojim voljenima u ovo kaotično vrijeme kada ste razdvojeni stotine ili svega desetak kilometara. 

Ne mora biti kraj svijeta i ne morate se iskradati iz doma kako biste vidjeli ljubav svojeg života jer vam korona neće oprostiti iskradanje zbog ljubavi, a bespotrebnim izlaganjem virusu i izlascima iz doma možete dovesti sebe, ali i svoje bližnje u opasnost

Kako biste što bezbolnije preživjeli narednih nekoliko dana, nadamo se ne i mjeseci, razdvojeni od svoje cure ili svoga dečka, donosimo nekoliko načina online dejtanja.

Gledajte filmove i serije zajedno

Možda je baš sada idealna prilika da pogledate film o kojemu ste pričali, ali niste uspjeli uhvatiti vremena pogledati ga. Pokrenite film u isto vrijeme, pozovite jedno drugo na videopoziv, ispecite kokice, napravite pravi ugođaj i uživajte u gledanju filma sa svojim dragim ili dragom. Isto možete učiniti i kada su u pitanju serije.

Večerajte zajedno

Našminkajte se, lijepo obucite, pripremite ugođaj, skuhajte nešto ukusno i natočite čašu piva ili vina. Nazovite svoju ljubav i uživajte na spoju! 

Popijte barem jednu kavu zajedno

Sigurno je da svi sada pijemo litre kave dnevno, sami ili sa svojim ukućanima, ali jednu posvetite voljenoj osobi. Iskoristite blagodati 21. stoljeća, kliknite na kameru i uživajte u kavi ili čaju i razgovoru sa svojom voljenom osobom.

Isplanirajte sljedeći izlet ili putovanje

Trenutno smo ograničeni na svoja četiri zida, ali neće zauvijek biti tako. Možda ste baš razgovarali o mjestima koja ste htjeli posjetiti, a sada vremena imate napretek da ga detaljno isplanirate. Razmislite kako ćete doći do tamo, gdje biste odsjeli da možete, istražite koliko novca vam je potrebno i sve ostalo što smatrate bitnim.

Odite u virtualnu šetnju

Možda sada ne možete u pravu šetnju sa svojim dečkom ili curom, ali dobili ste idealnu priliku da barem virtualno šetate omiljenim gradom ili muzejom. Upalite Google Maps ili otvorite stranicu željenog muzeja i, dok šetate istim lokacijama, razgovarajte o tome što vidite, komentirajte sve što vam zapadne za oko i uživajte u šetnji. Jedno je sigurno, ne čeka vas upala mišića!

Zajedno čitajte

Pravo je vrijeme da pročitate neku dobru knjigu, a sada je dostupna gomila besplatnih online knjiga. U dogovoru s partnerom odaberite jednu koju ćete čitati istim tempom te nakon nekoliko pročitanih poglavlja razmijenite dojmove. 

Igrajte online igrice

Ako ste naviknuli odigrati rundu jamba, belota ili neke druge igre sa svojim partnerom, ništa vas ne sprječava da to učinite baš sada. Postoje razne platforme i aplikacije na kojima možete zajedno igrati društvene igre, a ako već imate ekipu s kojom ih rado igrate, slobodno ih pozovite da vam se pridruže.

U vaše druženje uključite prijatelje

Iako je druženje s partnerom većini na prvom mjestu, neki parovi često se druže s još nekim prijateljima ili drugim parovima. Na jednu od svojih večera ili kava pozovite i njih da se pridruže, sigurni smo da ćete barem na nekoliko trenutaka zaboraviti da ste zatvoreni u stanu!

Ostanite doma i doživite drugu dimenziju ljubavnog odnosa!
FOTO: PIXABAY