LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Znakovi pažnje

Last minute ideje za poklon za Valentinovo prikladne studentskom budžetu

Odbrojavamo sate do Valentinova, a vi i dalje ne znate s čime razveseliti svoje voljene? Donosimo nekoliko ideja!

Odbrojavamo sate do Valentinova, a vi i dalje ne znate s čime razveseliti svoje voljene? Donosimo nekoliko ideja!

Dan kad slavimo ljubav obilježava se malim znacima pažnje upućenima onima koji su zarobili naša srca. Ako ove godine niste inspirirani i ne znate što pokloniti, sastavili smo za vas listu poklona s kojima ne možete pogriješiti. Jedan savjet vrijedi za sve – poklon koji je od srca, dobar je poklon. Cvijeće i čokolade vječni su klasik, no ako ga ipak želite malo začiniti, u nastavku otkrivamo kako to učiniti.
Vezano: Evo kako se dan zaljubljenih slavi diljem svijeta, ali i kod naših studenata

Uradi sam

Ako se upuštate u uradi sam projekte, granice ne postoje. Čestitke, figurice od glinamola, crteži, slike samo su neke od opcija. Uvijek se možete poslužiti predmetima oko vas kao što su prazne teglice u kojima je nekoć bila zimnica. Naravno, prvo ih je potrebno dobro očistiti, a kad to napravite, umjesto zimnicom možete ih ispuniti rukom pisanim razlozima zašto volite osobu kojoj poklanjate ovaj personaliziran poklon. Ako ih obojite i ukrasite, možete ih ispuniti i keksima koje ste ispekli ili pak drugim sitnicama. Ljubavna pisma nikad ne izlaze iz mode, osobito kad su pisana iskreno i od srca.

Personalizirani pokloni

Što osobnije to slađe: šalica s vašim likom, jastuk ili deka osigurat će da vas voljeni uvijek imaju na oku. Također, u ovu kategoriju spadaju i uokvirene slike, gravirano ime na nakitu ili upaljaču i slično. Privjesci za ključeve pa čak i puzzle na kojima su motivi povezani s vašom ljubavi mogu biti dobar odabir.

Tematske kutije

Tematske kutije za vaše voljene mogu biti idealan poklon za one koji žele pokloniti nešto više od cvijeća i bombonjera. S obzirom na temu možete, primjerice, odabrati boju ljubavi – crvenu. Crvena kutija, s crvenim sadržajem; to može biti piće, slatkiši ili seksi donji veš. Dobrodošle su i crvene aromatične svijeće ili proizvodi za njegu tijela. Bitno je da ostanete unutar tematskog okvira i iznenadite onoga tko će primiti poklon.

Self-care

Budući da u proteklih godinu dana puno vremena provodimo kod kuće, wellness u vlastitom domu nikako ne može biti loš poklon. Toplu kupku začiniti bombom za kupanje, a objediniti večer maskom za lice. U self-care paket dolaze u obzir i pidžame, čarape, mirisne svijeće, losioni za tijelo te sve vrste poklon paketića koji sadrže ovakve proizvode.

Chef na jednu večer

Bez obzira jeste li spretni u kuhinji ili ne, priprema večere nekome može biti vrlo romantičan iskaz ljubavi. Ako se ne snalazite najbolje, preporučamo jednostavne recepte, a posebno dobro za Valentinovo prolaze slastice. Palačinke su nepogrešiv odabir u svim situacijama pa je to idealan odabir ako niste spremni eksperimentirati. Možete ih, na primjer, ukrasiti jagodama umočenima u čokoladu. Za one spretnije tu su i srcolike slastice u svim varijantama.

Noć ljubavnih filmskih klasika

Opuštanje uz kokice i film također je igra na sigurno, a ovu posebnu noć možete začiniti filmskim klasicima kao što su Casablanca (1942.) ili pak Ponos i predrasude (2005.). Na listi vam se mogu pronaći i filmovi poput Praznik u Rimu (1953.), Neki to vole vruće (1959.), Djevojka koju sam volio (1973.), Briljantin (1978.), Prije svitanja (1995.), Prljavi ples (1987.), Lijepa žena (1990.), 10 razloga zašto te mrzim (1999.) te mnogi drugi.

Playlista

Ako niste spretni s riječima, neka pjesme govore za vas. Sastavite listu ljubavnih pjesama ili onih koje vaš partner/ica vole. a ako ste na samim početcima i niste sigurni što biste na listu stavili, tu su ljubavni klasici kao što su Just The Two Of Us – Groover Washington Jr., At Last – Etta James i Ain't No Mountain High Enough - Marvin Gaye & Tammi Terrell.

FOTO: PIXABAY