LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novost na društvenoj mreži

Kraj „stalkanju” na Instagramu: bilježenje „InstaStoryja” više nije tajno

Instagram pomalo uvodi novosti koje se nekim korisnicima neće svidjeti. Tako se više neće moći uslikati „InstaStory” a da taj čiji je story to ne sazna.

Instagram pomalo uvodi novosti koje se nekim korisnicima neće svidjeti. Tako se više neće moći uslikati „InstaStory” a da taj čiji je story to ne sazna.

Volite posjećivati Instagram profil svoje tajne ljubavi, neprijatelja ili nekog koga jednostavno ne želite zapratiti na toj društvenoj mreži i usput uslikati njihov InstaStory da ga pokažete nekom prijatelju? Ubrzo to više nećete moći raditi na tajni način. Nakon što nas je iznenadila nova postavka Instagrama zbog koje možemo vidjeti kada je netko aktivan na toj društvenoj mreži, tu nije kraj novostima. Sada će onaj čiji ste InstaStory zabilježili tako što ste uslikali zaslon znati da ste to napravili. 

Kada netko napravi screenshot vašeg Storyja, na listi onih koji su ga pogledali kraj njegovog ćete imena vidjeti malu ikonicu u obliku zvjezdice. Novost nije još uvedena u svim dijelovima svijeta, ali ju Instagram najavljuje unaprijed da ne bi bilo iznenađenja kada se uvede. 

FOTO: Twitter

Ako baš želite sačuvati neku Instagram priču od prijatelja, dečka, cure, poznanika a da oni to ne znaju, moći ćete to napraviti na tri načina. Prvi je da prije nego što slikate zaslon, mobitel postavite na zrakoplovni način rada i onda uslikate. Drugi način jest da Story spremite s Instagrama na svom laptopu ili računalu, a ne preko aplikacije. Treći je način da na svoj mobitel instalirate Story Reposter i napravite taj isti trik. 
FOTO: PIXABAY