LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Naljepnica „Pitanja”

Koristeći novu Instagram opciju dajte savjet, postavite pitanje ili odgovorite drugima

Na popularnoj društvenoj mreži – Instagramu osvanula je još jedna opcija koja je zaludila korisnike.

Na popularnoj društvenoj mreži – Instagramu osvanula je još jedna opcija koja je zaludila korisnike.

Već neko vrijeme Instagram je popularnija aplikacija od, primjerice, Facebooka. Gotovo sa svakim ažuriranjem dođe nova mogućnost koja zaludi sve korisnike i koja zavlada vašim novostima i Instagram pričama. Ovaj je put takva novost naljepnica koja daje mogućnost postavljanja pitanja ili davanja odgovora.

Naime, riječ je o naljepnici Pitanja, koju je moguće dodati kao i sve ostale tako da ju stavite na fotografiju koju ste željeli objaviti na story. Ta naljepnica daje vam mogućnost da dopustite ljudima da vam postavljaju pitanja na koja ćete vi davati odgovore ili da postavite pitanje na koje će drugi vama slati odgovore. Primjerice, ako želite gledati neki film, ali ne znate koji, ili vam se jednostavno ne da tražiti, možete, koristeći naljepnicu, zatražiti pomoć vaših Instagram pratitelja koji će vam preko iste naljepnice dati odgovor. Ako ste vi taj koji daje odgovore, nakon što vam netko postavi pitanje, podijelite njegovo pitanje koje se nalazi među pregledima vaše priče i zatim na idućem storyju napišete odgovor nekamo oko naljepnice.

IZVOR: Screenshot

S obzirom na to da su se neki korisnici iznenadili kada su saznali da je prethodna Instagram opcija u kojoj možete glasati javna, odnosno da osoba koja ju je objavila ima uvid u to tko je dao koji odgovor, ovaj put budite oprezniji. Iako vaš profil neće biti prikazan kada netko drugi odluči objaviti vaš odgovor ili pitanje, osoba kojoj ste poslali upit ili odgovor zna da ste to vi. Na nečije pitanje možete odgovoriti neograničen broj puta, ali o osobi koja je objavila priču ovisi na koje će pitanje odgovoriti.

IZVOR: Screenshot