LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kaos na britanski način

Kad se mladi Englezi zabavljaju, interventna policija izlazi na teren

„Bilo je zastrašujuće, stotine tinejdžera je okupiralo ulicu. Nisi mogao znati što će sljedeće napraviti.“

„Bilo je zastrašujuće, stotine tinejdžera je okupiralo ulicu. Nisi mogao znati što će sljedeće napraviti.“

 Pijani uzvanici tinejdžerskog partija gotovo su devastirali kuću u sjevernom Londonu vrijednu 1.1 milijun funti. Naime, školarac je pozvao šezdesetak gostiju, ali njegov prijatelj je događaj objavio na Facebooku ne znajući kako ga može vidjeti svatko. Sve to se dogodilo samo nekoliko dana nakon što je majka nestašnom domaćinu, prije odlaska na put, zabranila zabave u kući.

Procjenjuje se kako šteta iznosi oko petnaest tisuća funti, a osim potrebnih popravaka, kako piše Daily Mail, potrebno je očistiti i bljuvotine po cijeloj kući. Da se radilo o velikoj zabavi može se zaključiti po tome što je pozvana interventna policija kako bi rastjerala oko 600 uzvanika ispred kuće.

– Svi roditelji bi trebali biti svjesni da se ovakvo nešto zaista može dogoditi ako otiđete i ostavite sedamnaestogodišnjaka samog kod kuće. – rekao je otac mladog partijanera.

Susjed je posvjedočio kako ga je jedan od mladih uzvanika nakon što se ispovraćao ispred njegovih ulaznih vrata zamolio da mu kaže adresu kako bi ga mama mogla pokupiti.

– Bilo je zastrašujuće, stotine tinejdžera je okupiralo ulicu. Nisi mogao znati što će sljedeće napraviti. – izjavio je drugi susjed.

Nakon što je čuo za kaos kod kuće, otac se prvim avionom vratio s odmora u Francuskoj i oduzeo sinu svu ušteđevinu te ga je natjerao na humanitarni rad.

Cijela priča podsjeća na film Project X u kojem je dečko za svoj 18. rođendan napravio zabavu koju je objavio na Facebooku, nakon čega se pojavilo 15 000 ljudi koji su svojim divljanjem terorizirali i devastirali kompletno susjedstvo.

FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE