LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
VRAĆA U PROŠLOST

Još uvijek ne znate kako ukrasiti svoju jelku? Možda će vam savjet ovog tiktokera pomoći

Video ovog tiktokera pogledali su milijuni ljudi, a mnogi su se složili da je riječ o ukrasima koje su koristile njihove bake.

Video ovog tiktokera pogledali su milijuni ljudi, a mnogi su se složili da je riječ o ukrasima koje su koristile njihove bake.

Trenutno pustošimo trgovine u potrazi za božićnim ukrasima, a upravo je ukrašavanje božićnog drvca i prostora ono što nas uvodi u blagdansku atmosferu. Ako još uvijek niste sigurni za koju dekoraciju ćete se odlučiti ove godine, svakako biste mogli razmotriti prijedlog tiktokera Marca Zamore.

Njegovo božićno drvce je toliko jednostavno, a opet toliko bogato i raskošno. Pitaš se kako je to moguće i kako je dečko to uspio? Pa, jednostavno. Upotrijebio je samo dvije vrste dekoracija, božićne lampice i pomalo zaboravljeni retroukras: vilinu kosu, još poznatu pod nazivom lamete, piše Teen385.
@want.zamora What do we think… still need to add a skirt and star but couldn’t wait to share #tinsel #homedecor #interiordesign ♬ It's Beginning to Look a Lot like Christmas - Michael Bublé

Njegov način ukrašavanja je jednostavan i magičan istovremeno te vraća u prošlost. Možemo reći i da vraća tradiciju na naše jelke jer koristi vilinu kosu koja je prije bila daleko popularnija, nego što je to slučaj danas. Video tog tiktokera pogledali su milijuni ljudi, a mnogi su se složili da je riječ o ukrasima koje su koristile njihove bake.

Ovo me podsjeća na moje djetinjstvo 70.-tih, bio je samo jedan od komentara na TikToku.

 
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA