LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Talentom do oduševljenja

Izašli su iz ormara sramežljivosti i oduševili svojim talentom

Ako ste ikad pogledali neki talent „show", gubili vrijeme na YouTubeu ili čak samo prošetali ulicom, mogli ste uočiti one koji su nenametljivi i skromni, ali zato svojim talentom ostavljaju bez daha.

Ako ste ikad pogledali neki talent „show", gubili vrijeme na YouTubeu ili čak samo prošetali ulicom, mogli ste uočiti one koji su nenametljivi i skromni, ali zato svojim talentom ostavljaju bez daha.

U svakome se od nas skriva ono nešto posebno u čemu smo dobri. Ponekad to držimo toliko duboko u sebi da jednom kada pustimo da ispliva na površinu, uspijemo iznenaditi čak i sebe. Pogledajmo neke od talenata koji su se otkrili svijetu.

Suzan Boyle

Najbolji i najpoznatiji primjer osobe u kojoj se skriva nezamisliv talent svakako je ova dama rođena 1. travnja 1961. u Blackburnu. Kada se 2009. godine pojavila na audiciji britanskog talent showa „Britain's got talent“, pustila glas i otpjevala pjesmu I dreamed a dream iz mjuzikla Jadnici, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Odlučno je stajala na pozornici pričajući o svom snu profesionalne karijere pjevačice s popularnošću poput Elaine Paige dok su u pozadini odjekivali podsmjesi ljudi u publici, pa čak i kolutanje očiju samih članova žirija. No, sve se promijenilo već nakon nekoliko početnih otpjevanih stihova. Pravi dokaz kako izgled o nama ponekad ne govori ništa, a kamoli apsolutno sve.

Ljuba Stanković

Oduševio je sve članove žirija kada je zapjevao svojim preslatkim dječjim glasićem, ali glasom koji je intonativno skoro na nivou jedne odrasle osobe. Za vrijeme njegove izvedbe, uz osmijeh zbog njegovog dječjeg izgovaranja riječi „dusu" i „zivot“, čuli su se pohvalni komentari poput Svaki ton mu je na mjestu. Tako malen, a već je uspio podići sve članove žirija na noge – što će tek uspjeti za nekoliko godina.

Mia Negovetić

Hrvatska je također dobila svoju malu zvjezdicu anđeoskog glasa. Vjerujemo da su se mnogi pitali je li moguće da djevojčica od samo 12 godina, koliko je imala kada se pojavila u emisiji Zvjezdice, pjeva ovako, neobično predivno, toliko da nam izmami suze na oči svojim izvedbama. Tada nas je oduševila izvedbama Listen, Di sole e d'azzurro te Who you are. Samo godinu dana kasnije, održala je svoj koncert u Lisinskom na kojem su joj se u ulozi gostiju pridružila neka od velikih hrvatskih glazbenih imena, poput Vanne, koja je ujedno bila jedna od članica žirija Zvjezdica, Marka Tolje i Damira Kedže. 

David Temelkov

Makedonski slavuj koji se pojavio u showu „X Factor Adria“ nastavio nas je oduševljavati svojim glasom i nakon showa, pa tako danas uživamo u njegovim pjesmama poput Dišem za nas, Bila je bolja, Ljubav na daljinu te Da l' on zna

Jelena Žnidarić

Poznatiju kao Zsa Zsa, upoznali smo u istom talent showu kao i Davida Temelkova. Mlada i talentirana Jelena zajedno je s Damirom Kedžom osvojila srca publike s pjesmom Sve u meni se budi, koja je proglašena najboljom pjesmom u prošloj godini. 

Aida Nikolaychuk

Tako nevjerojatno predivan glas, za kojeg su članovi žirija pomislili da zapravo i nije njezin te je zamolili da ponovno otpjeva istu pjesmu, ali a cappella

Muškarci plešu u štiklama

Ovo nekima može izgledati čudno i pomalo smiješno na prvi pogled, pa možda i na drugi, ali je isto tako i zadivljujuće. Ovi muškarci ne da održavaju ravnotežu u štiklama, oni plešu. 

Oscar Hernandez

Ovakve plesne sposobnosti ovog 34–godišnjaka zaista nitko nije očekivao. Špaga na kraju? Stvarno neočekivano.

Grace VanderWaal

Kao 12–godišnjakinja pojavila se 2016. godine u talent showu „America's Got Talent", oduševila publiku i žiri te zaradila zlatni gumb.

Mateja i Emil

Pobjednici hrvatskog Supertalenta 2017. godine oduševili su nas plesnim i akrobatskim sposobnostima, a emocijama koje postoje između njih ostavili bez daha.

Roko Blažević

Emocije koje donosi svojim glasom mame suze na oči. Predivan glas koji nas ne ostavlja ravnodušnima.

Juan Augustin Lopez

Zarazan osmijeh i pozitivna energija koja zove na ples. Pjeva u tramvajima i poklanja sreću. Mi dolazimo, a vi?

Daniel Dizdar

Imitator koji nas je nasmijao do suza imitirajući Franju Tuđmana, Josipu Lisac, Massima Savića i brojne druge pjevače, glumce i političare. Gledali smo ga u hrvatskom Supertalentu 2017. godine  

Bella

Nevjerojatna djevojčica koja je sa samo četiri godine znala razgovarati na čak sedam jezika. Djeca u toj dobi zaokupljena su svojim dječjim svijetom igrački, ali ne i Bella. 

Ovo su bili samo neki od talenata koje je svijet doživio. Slijedite primjer ovih odvažnih ljudi, izađite iz ormara sramežljivosti i pokažite svijetu svoj talent. Iznenadite sebe i oduševite nas!

FOTO: PINTEREST