LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
INTERAKCIJA MEĐU PRATITELJIMA

Instagram uveo nove opcije u aplikaciju, moći će se kreirati grupe i objavljivati poruke nalik tweetovima

Dodavanje opcije „Notes“ rezultat je toga što su korisnici ranije iskazali potrebu da žele na praktičan i brz način podijeliti ono što misle ili osjećaju.

Dodavanje opcije „Notes“ rezultat je toga što su korisnici ranije iskazali potrebu da žele na praktičan i brz način podijeliti ono što misle ili osjećaju.

Instagram je uveo novosti u aplikaciji, a cilj im je povećavanje interakcije među pratiteljima. Jedna od novih opcija jest „Notes“, u moru vizualnog, ovaj put riječ je o tekstualnoj opciji.

Kako piše Zimo.dnevnik.hr, koristeći ovu opciju korisnicima će se omogućiti da iz svojih inboxa objavljuju kratke tekstualne statuse dužine do 60 znakova. Ti statusi će biti vidljivi samo korisnicima koji se međusobno prate, a na njih će se moći i odgovarati porukom iz vlasitog inboxa.

Dodavanje opcije „Notes rezultat je toga što su korisnici ranije iskazali potrebu da žele na praktičan i brz način podijeliti ono što misle ili osjećaju.
Međutim, „Notes nije jedina novina, jedna od novih opcija je „Group Profiles“ - opcija koja bi trebala podsjećati na grupe na Facebooku, što znači da će sadržaj koji se objavljuje unutar grupe biti vidljiv samo osobama koje se u istoj nalaze.

Osim toga, kao što je ranije poznato Instagram je predstavio vlastitu verziju društvene mreže Be ReaL. Dali su joj ime Candid, a funkcionira po principu da nakon što korisnici prime obavijest trebaju objaviti tzv. story koji bi trebao biti snimljen s obje kamere. Odnosno, trebao bi prikazivati dvije perspektive - onu s prednjom i stražnjom kamerom. Tako bi se moglo bolje vidjeti gdje se nalazi određeni korisnik i što zapravo radi u datom trenutku.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA