LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Glazbeni festival

Glazbena superzvijezda Iggy Azalea stiže na Sea Star festival

Ova australska reperica ima više od 10 milijardi streamova i čak 70 milijuna prodanih albuma.

Ova australska reperica ima više od 10 milijardi streamova i čak 70 milijuna prodanih albuma.

Jedna od najvećih hip hop zvijezda današnjice, višestruko nagrađivana izvođačica s više od 10 milijardi streamova i čak 70 milijuna prodanih albuma, australska reperica Iggy Azalea novi je headliner ovogodišnjeg Sea Star festivala!

Glazbenica, iza koje na društvenim mrežama stoji više od 35 milijuna ljudi, kao i najveća glazbena imena s kojima je surađivala, kao što su Britney Spears, Jennifer Lopez i Ariana Grande, upisat će se u povijest kao glavni izvođač prvog velikog hrvatskog festivala održanog nakon dvogodišnje pandemije!
 

Uz Iggy, svoj dolazak u umašku lagunu Stella Maris 27. i 28. svibnja potvrdili su prva trap dama regije Senidah, internacionalna techno zvijezda porijeklom iz Slovenije Brina Knauss i jedan od vodećih novih artista regije z++.

Svi oni se pridružuju fantastičnom line upu prvog velikog festivala 2022. na kojem su Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Meduza, Topic, Umek, Buč Kesidi, Vojko V, Tijana T, Farrago, Kuku$ i mnogi drugi. Aktualne cijene festivalskih ulaznica na snazi će biti najkasnije do 4. travnja, do kraja dana ili ranije, ako se ograničeni kontingent rasproda.

FOTO: SEA STAR FESTIVAL / PRESS