LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Televizijska nostalgija

FOTO: Najbolji trenuci iz serija koje ste sigurno barem jednom gledali

Donosimo vam deset televizijskih serija koje će vas podsjetiti kako je vrijeme pogledati ih ponovno ili završiti davno započetu i zaboravljenu sezonu.

Donosimo vam deset televizijskih serija koje će vas podsjetiti kako je vrijeme pogledati ih ponovno ili završiti davno započetu i zaboravljenu sezonu.

Način na koji se mediji konzumiraju uviđa promjenu fundamentalne paradigme tijekom posljednjih desetljeća. Dogodilo se to postupno, prvobitno televizijske su se serije emitirale jednom tjedno na određenom programu, potom nekoliko puta tjedno u nerazumno vrijeme, dolazi do pojave i uspona interneta i stranica koje emitiraju iste te serije koje se sada mogu pogledati u komadu. U isto vrijeme došlo je do porasta kulture pametnih telefona i tableta te prilika koja dolazi kada većina ljudi glavninu svojih budnih sati ima zaslon ispred lica.

Takozvano binge watching serija postaje nešto neizostavno u popularnoj kulturi, kao pokretački faktor koji oblikuje pojam zabave u današnjem smislu te riječi. Kada je već lako dostupno, zašto ne biste pogledali seriju o kojoj pričaju svi na faksu? Ili se pak prisjetili najboljih trenutaka iz vaše nekadašnje omiljene serije?

U fotogaleriji vam donosimo deset televizijskih serija, njihove najbolje trenutke, koje ste zasigurno pogledali barem jednom, ali možda niste došli do kraja svih sezona. Riječ je o serijama koje su počele s emitiranjem devedesetih godina, a ostavile su utiska i na mlađe generacije. Kako bi bilo zanimljivije, možete pronaći i one novije čiji su glavni likovi vaši takozvani spirit animals.
FOTO: PIXABAY