LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zadnji dan srednje škole

FOTO: Brodski maturanti oduševili kostimiranom norijadom

Slavonskobrodske maturante ni ove godine korona nije poljuljala. Veselo su i uz pjesmu marširali glavnim gradskim ulicama i zaključili svoje srednjoškolsko obrazovanje.

Slavonskobrodske maturante ni ove godine korona nije poljuljala. Veselo su i uz pjesmu marširali glavnim gradskim ulicama i zaključili svoje srednjoškolsko obrazovanje.

Idealan je način za proslaviti zadnji dan srednje škole u Slavonskom Brodu kostimirati se i paradirati ulicama grada uz zviždaljke, trube i glazbu. Županijski je stožer civilne zaštite dopustio okupljanje, odnosno izdao uvjetnu suglasnost za održavanje završne proslave maturanata uz poštovanje svih postojećih epidemioloških mjera. Maturanti su se, stoga, i ove godine potrudili te izvukli maksimum iz pružene prilike. 

U fotogaleriji koju smo vam pripremili uočit ćete neke od svojih omiljenih likova iz serija ili filmova, poput kuće Slytherin, 101 dalmatinca, La Casa de Papel ili Lare Croft, a tu su i životinjsko carstvo, piloti, spasitelji na plaži, tenisači, Aladin i Jasmina i sl.

Osim kostimima, maturanti nisu razočarali ni natpisima na bannerima:

 Bolje ispasti budala nego s tepiha.  slažu se maturanti s citatom iz Aladina.
 Letimo iz ovog horora. – poslužili su se maturanti citatom iz filma It.
 I Ahila i nas ubila je 'peta'. – napisali su učenici medicinske škole.
 Bili smo fito, sad smo finito. – napisali su fitofarmaceuti.
 Mi ništa ne znamo, mi smo ovdje turistički. – jedan je od natpisa.

Zar korona misli da smo se stisli najbolja je fraza koju u ovom trenutku možete pripisati maturantima koji žele simbolično završiti svoj srednjoškolski ciklusDok ih ne sustignu nove obaveze i učenje za maturu, neka još kratko uživaju.
FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR / NIKOLINA VIDAKOVIĆ