LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Što su po zanimanju naše glazbene zvijezde?

Da nije pjevač, Jacques bi bio frizer, a Šajeta instaler klime – pogledajte koje struke su naše estradne zvijezde

Neki su naši estradnjaci završili i nekoliko fakulteta.

Neki su naši estradnjaci završili i nekoliko fakulteta.

Danas se uspješno bave glazbom i svi znamo njihove hitove, no život ih je lako mogao odvesti nekim drugim putem. Story donosi što bi bile naše glazbene zvijezde da se nikad nisu uhvatili mikrofona.

1. Jacques Houdek

Jedan od najboljih muških vokala u Hrvatskoj završio je frizersku školu, ali i radio kao frizer početkom 2000-ih prije nego što je odlučio fen zmijeniti mikrofonom. No, da ima glazbeni talent od malih nogu pokazuje i to da je Jacques završio osnovnu glazbenu školu, smjer glasovir, a osim srednje frizerske završio je i solo pjevanje u srednjoj glazbenoj školi. Sigurni smo da je tijekom svojih frizerskih dana uveseljavao mušterije pjevušeći.

2. Andrea Šušnjara

Iako je danas najpoznatija kao pjevačica Magazina, Andrea Šušnjara lako je mogla završiti kao teta u vrtiću. Andrea je uspjela paralelno izgraditi estradu karijeru i diplomirati kao odgodijteljica predškolskog odgodja. U jednom intervjuu za Večernji list otkrila je kako jako voli djecu i da je taj smjer za nju bio logičan te je rekla kako joj je životni san otvoriti vlastit vrtić ili igraonicu.

3. Šajeta

Umjesto da danas pjevušite Party za ekipu, Dražena Turinu iz Šajete mogli biste pozvati da vam instalira klimu. Naime, karizmatični Istrijanin završio je upravo srednju školu za klimatizera, a prije nego što se okrenuo glazbi radio je i na brodogradilištu 3. Maj.

4. Mile Kekin

Nije ni čudo da Hladno pivo ima pjesmu Zimmer frei. Naime, njihov pjevač Mile Kekin osim engleskog, diplomirao je i njemački jezik te da Hladno pivo nema impresivnu karijeru iza sebe, Mile bi vam mogao postati profesor engleskog i njemačkog. No, on nije jedina naša zvijezda koja se može pohvaliti diplomom jezika. Mirela Priselac, poznatija kao Remi iz Elementala diplomirala je španjolski jezik.

5. Neda Ukraden

Jedna od najpoznatijih estradnih pjevačica, Neda Ukraden diplomirala je na čak dva fakulteta. Pravni fakultet u Sarajevu te engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu. Neda je otkrila da unatoč dva završena fakulteta te uspješnom karijerom pjevačice, njeni roditelji htjeli su da upiše medicinu. Pravo su također završili Mladen Bodalec iz Prljavog kazališta te Aljoša Šerić iz grupe Pavel.

Osim njih, Đani Stipanićev diplomirani je biolog, a Pamela Ramljak držala se glazbe te završila za profesoricu glazbenog na Muzičkoj akademiji. Nama je ipak drago da su se naše estradne zvijezde držale glazbe jer ih je teško zamisliti u bilo kojoj drugoj ulozi. 
FOTO: PEXELS