LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
UMJETNA INTELIGENCIJA

AI možete koristiti u potrazi za „boljom“ polovicom: evo i kako

ChatGPT izuzetno je koristan u raznim područjima, od studija do traženja „bolje“ polovice.

ChatGPT izuzetno je koristan u raznim područjima, od studija do traženja „bolje“ polovice.

Umjetna inteligencija polako se uvlači u sve aspekte svakodnevnog života, nastojeći ga olakšati. U početku s pisanjem školskih radova, a sada i s traženjem ljubavi, pokretanjem tvrtke ili nečeg drugog – opcije su raznovrsne.

Prednost ChatGPT-a je to što je jednostavan za korištenje, ne treba vam nikakvo posebno predznanje, a moguće ga je koristiti na webu ili ga preuzeti kao aplikaciju. Važno je napomenuti i da postoji besplatna verzija koja vam je sasvim dovoljna za rješavanje osnovnih problema. No, uvijek možete platiti napredniju verziju, piše Tportal.
 


VEZANO: Novi trik umjetne inteligencije: Eiffelov toranj u plamenu



Također, uz ChatGPT dostupni su i drugi oblici umjetne inteligencije: Google Bard, Microsoft Copilot, Perplexity.
 

Mogućnosti umjetne inteligencije


Jedna od važnih mogućnosti koje nudi AI jest analiza podataka – AI može prepoznati skrivene obrasce na velikoj količini podataka. Njegova analiza bit će točnija ako mu opširno objasnite što tražite, ali i date pristup podacima o tvrtki –  nemojte odati nešto što je povjerljivo.

Druga je mogućnost izrada sadržaja – od opisnih tekstova za proizvode do ideja za objave na društvenim mrežama, ali i uređivanja fotografija. Potrebno je samo u detalje opisati što želite i AI će vam dati niz prijedloga.
 
@nomadatoast You can generate FREE, realistic AI images every day without any restrictions or filters. This powerful AI platform offers a range of image generation tools including text2img, img2img, pose2img, and more. It surpasses Midjourney by providing incredibly detailed images with realistic skin textures and intricate details like fingers. In addition to images, [LensGo.ai] can also generate text. For example, you can create a dramatic billboard with the word "imagine". It even offers Halloween-themed models that you can try for free Experience the power of It and create stunning, realistic AI images for your business needs. @lensGo.ai #LensGoAI #AIimagegenerator #realisticimages #freedownload #Halloweenmodels #ai #aitools #aihack #freeaitools #contentcreating ♬ original sound - Jo Mendes
 

Od marketinškog plana do slogana


Nastavno na to, AI može biti koristan u prodaji, može vam ponuditi raznorazne slogane koje možete koristiti za svoje proizvode, ali može vam i napisati cijeli oglas za prodaju. 

Ne samo to, može vam napisati i cijeli marketinški plan za lansiranje novog proizvoda ili usluge, što je korisno ako ste tek pokrenuli tvrtku i nemate marketinškog menadžera. Dovoljno je umjetnoj inteligenciji dati osnovne podatke, ključne riječi i ciljeve koje želite ostvariti. Nećete dobiti savršen marketinški plan, ali bit će vam dobra početna vodilja.  

Jednostavna organizacija vremena


Umjetna inteligencija može vam pomoći i s pronalaskom „bolje“ polovice tako što će vam pomoći uređivanjem profila na dating-aplikacijama poput Tindera. Možete reći AI-ju da vam postavi pitanja koja će vas dovesti do toga da lakše odlučite što napisati kako bi najbolje opisali sebe, ali i ono što tražite.


I još jedna od brojnih dobrih strana umjetne inteligencije je to što vam može pomoći s organiziranjem vremena, posebno ako u svom zatrpanom raspored želite pronaći vrijeme za hobije ili odmor. Napišite umjetnoj inteligenciji cijeli raspored obaveza koje imate i zatražite da pronađe vrijeme kada biste mogli, primjerice, crtati.
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA