LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uživanje

6 savjeta kako provesti neradni dan koji niste mogli spojiti

Donosimo 6 savjeta kako provesti sutrašnji neradni dan ako niste bili te sreće da ste uspjeli pobjeći na obalu.

Donosimo 6 savjeta kako provesti sutrašnji neradni dan ako niste bili te sreće da ste uspjeli pobjeći na obalu.

Nisu svi bili te sreće da su uspjeli spojiti Dan antifašističke borbe, neradni dan koji obilježavamo sutra, 22. lipnja i otići na more ili negdje drugdje na odmor. Međutim, to ne znači da ne možete na neki način uživati u sutrašnjem danu, osim, naravno, ako radite.

Ustanite ranije i isplanirajte dan

Svi mi želimo da nam neradni dan traje što duže, no teško da ćemo imati taj dojam ako ustanemo u podne. Radije, stoga, ustanite već oko 8 sati, popijte u miru jutarnju kavicu, a zatim uživajte u ostatku dana, radeći sve ono što do tada niste stigli. Tko zna, možda popodne uhvatite i koju minutu za popodnevni odmor.

Čitajte

Skriptu, knjigu, što vam već dođe pod ruku... Dobro, ako se ne želite stresirati, onda skripta možda i nije dobar izbor. Sigurno smo da već dugo imate na umu neku knjigu za koju tijekom radnih dana nikako ne možete naći vremena. Sutra ne možete iskoristiti taj izgovor!

Pogledajte seriju/seriju

Ako niste toliki ljubitelj čitanja, onda vrijeme iskoristite gledajući seriju koju vam svi preporučuju. Ionako do zalaska sunca i pada temperature nemate previše izbora.

Igrajte društvene igre

Ljubiteljima druženja s drugima od serija su možda bolji odabir društvene igre. Pravo je vrijeme da pokažete tko je najbolji u belotu, sedmici, pokeru, šahu...

Odite na (dvokratni) jednodnevni izlet

Nije preporučljivo boraviti vani po najvećim vrućinama, no to ne znači da se možete malo iskrasti iz kuće u ranim jutarnjim satima i provesti jutro pijuckajući kavu u prirodi. Nakon toga se možete ponovno vratiti kući, a zatim se opet upustiti u izlete kada sunce zađe.

Spavajte

Bit ćemo kontradiktorni i dati savjet poptuno drugačiji od onog prvog. Ako se već danima, mjesecima, godinama ne možete pošteno naspavati, nema ništa loše u tome da neradni dan provedete spavajući – cijeli dan i tako napunite baterije za ono što dolazi!
FOTO: PIXABAY