LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Provjereno dobri trikovi

5 trikova koji će vam uvelike olakšati pakiranje kofera

Trikovi koji će vam pokazati kako iskoristiti prostor u koferu do maksimuma, a da se ne odričete omiljenih modnih dodataka.

Trikovi koji će vam pokazati kako iskoristiti prostor u koferu do maksimuma, a da se ne odričete omiljenih modnih dodataka.

Pakiranje za putovanje nerijetko je popraćeno rijekom suza jer ne znate koju odjeću ponijeti, a da i ne spominjemo vječno pitanje: A što ako odjednom naglo zahladi/zatopli?. Kako bismo vam skratili muke, istražili smo koji su to provjereno dobri savjeti za pakiranje.

1. Napravite popis stvari koje su vam potrebne, položite sve stvari pored kofera, a zatim prekrižite one koje ste stavili u kofer tako da budete sigurni da je sve na mjestu.


Inspirativna priča: Erasmus+ mobilnost za studente s invaliditetom


2. Odjeću je bolje rolati negoli slagati jer će tako zauzeti manje mjesta u koferu, a prema nekim će se tvrdnjama manje i zgužvati.

3. Pogledajte vremensku prognozu s nekoliko izvora i nemojte bespotrebno pakirati zimsku odjeću, pogotovo ako idete na ljetni odmor, a ako slučajno i padne snijeg, imate priliku za shopping.

Izdvojili smo jeftine direktne letove već od 29 eura za top putovanja ovog proljeća!


4. Naručite testere svojih omiljenih parfema tako da vam ne zauzimaju mjesto u koferu, a šampone, gelove i slične stvari presipajte u manje bočice namijenjene putovanjima.

5. Spriječite širenje neugodnih mirisa iz tenisica i zadržite ostalu odjeću svježom korištenjem mirisa za ormar ili vrećice potpourrija kao dodatka u koferu.

Ovo su najpovoljnije destinacije za studentska putovanja!


I, najvažnije od svega, ako i nešto zaboravite, nemojte se uzrujavati. Dok imate zdravlje, dokumente i novac, sve ostalo zamjenjivo je.
 

FOTO: UNSPLASH