LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Razbibriga

4 najpopularnije serije na Netflixu za odmor nakon rokova

Izdvajamo 4 serije različitih žanrova i tematika za sve ljubitelje uživanja uz male ekrane i one koji će to tek postati.

Izdvajamo 4 serije različitih žanrova i tematika za sve ljubitelje uživanja uz male ekrane i one koji će to tek postati.

Netflix and chill mnogima je omiljena fraza, pa iako većina nema vremena za binganje u vrijeme ispitnih rokova, donosimo popis najpopularnijih serija na Netflixu koje možete pogledati nakon ispita.

Lupin

Adaptacija francuske detektivske priče o liku Arsèneu Lupinu, lopovu s komičnim štihom, kriminalistički je triler od 10 epizoda koje traju po 30 minuta. Glavnik lik nije Lupin već strastveni obožavatelj tog fikcionalnog lika – Assane Diop.  Još kao mali ostaje bez oca koji je nepravdeno poslan u zatvor gdje i umire. 25 godina kasnije, pokušavajući naći odgovore na pitanja za zločin koji njegov otac nije učinio, započinje svoj plan osvete koristeći provalničke vještine i prerušavanje. Serija je na francuskom jeziku.


Bridgerton

Romantično-povijesna drama od 8 epizoda od kojih svaka traje 60 minuta temelji se na popularnoj seriji knjiga Bridgerton koju je napisala Julia Quinn i koja se vrti oko dvije obitelji tijekom sezone, godišnjeg razdoblja u kojem bi elitne obitelji bile domaćini svečanim događanjima kako bi svoju djecu predstavili društvu i pronašli im odgovarajuću osobu za brak. Radnja se odvija u 19. stoljeću, no mnogi su seriju usporedili s Gossip Girl jer je pripovjedač anonimni autor koji piše o „skandaloznim životima“ londonske elite utjecajući na njihove odluke i ugled.


Fate – The Winx Saga

Spoj srednjoškolske drame, romanse i magije po žanru je fantasy serija, a sastoji se od 6 epizoda u trajanju od oko 50 minuta. Radnja se vrti oko skupine tinejdžera koji pohađaju čarobnu školu Alfea. Istražujući svoje moći udružuju se u zajedničku viziju. Na tom putu suočavaju se s rivalstvom, ljubavlju i nadnaravnim.Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer
 
Dokumentarna serija od 4 epizode u trajanju od 48 minuta govori o jednom od najzlobnijih serijskih ubojica u američkoj povijesti, zlikovcu iz stvarnog života koji je šokirao Kaliforniju. Ubojica je ulazio ljudima tijekom noći u kuće ne imajući ikakav obrazac po kojima ih je ubijao. Upravo je to bilo izazovno za istražitelje koji su ga pokušavali uhvatiti. Ako ste gledali dokumentarnu seriju o Ted Bundyju, ovo će vas zasigurno dodatno šokirati.
 
  
FOTO: PEXELS