LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
11 naslova

10. Siječanjska akcija poziva na nezaboravno iskustvo!

Ovaj kulturni događaj održava se u prostorima zagrebačkog Studentskog centra.

Ovaj kulturni događaj održava se u prostorima zagrebačkog Studentskog centra.

Jubilarno deseto izdanje Siječanjske akcije, kazališne revije Teatra &TD, donosi spektakularnu ponudu od 24 izvedbe koje će oduševiti ljubitelje kazališta. Ovaj kulturni događaj održat će se od 9. siječnja do 11. veljače 2024. u zagrebačkom Studentskom centru, na adresi Savska 25. Unatoč obnovi Velike dvorane Teatra &TD, većina predstava će se odigrati u Polukružnoj dvorani, Kino SC-u i MM centru. Centar za kulturu Trešnjevka (CEKATE) ustupio je svoj prostor za izvedbu predstave Gard.
 


VEZANO: Publika se vraća u kazališta - brojke ukazuju na pozitivan trendU zagrebački student servis od danas se možete učlaniti – online!


4 eura 24 izvedbe


Na Smotri studentskih udruga upoznajte dodatne mogućnosti tijekom studiranja


Cijena ulaznice za ovaj događaj iznosi samo 4 eura, a mogu se nabaviti na web stranici Ulaznice.hr, na njihovim prodajnim mjestima te na blagajni &TD-a koja počinje s radom od 3. siječnja, od 11 do 13 sati. Zbog obnove dijela Teatra &TD blagajna je premještena u blizinu Kina SC, nekoliko metara dalje od &TD-a. Do blagajne Kina SC možete doći kroz glavni ulaz u kino.

Siječanjska akcija 2024. donosi 11 sjajnih naslova, što čini ukupno 24 izvedbe. Među naslovima su V. Hribar s „Hiromi", I. Martinić: „Drama o Mirjani i ovima oko nje", V. Jovanović i P. Pleše: „Mala zabava", D. Krešić i F. Rutić: „GARD", O. Frljić: „Mrzim istinu!", L. Barić i S. Milardović: „Visibaba", V. Lež i D. i K. Krešić: „Ubu Ovo Ono", T. Zajec: „Franz", F. Šovagović: „Žena popularnog pokojnika", I. S. Turgenjev: „Mjesec dana na selu" te R. Vilčnik rokgre: „Tarzan".

Odaberite svoje favorite iz ovog raznolikog repertoara i pridružite se 10. Siječanjskoj akciji Teatra &TD.

Kako je na izborima prošao hadezeovac i kontroverzni savjetnik u SC-u Mario Župan?


IZVOR: UNIZG.HR
FOTO: FOTO: UNIZG.HR