LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AKTIVNO SUDJELOVANJE U ZAJEDNICI

Želiš mijenjati stvari u zajednici? Prijavi se na trening za mlade i potakni promjene

Sudjelovanjem u treningu mladi će imati priliku, ni manje ni više, nego naučiti kako mijenjati stvari koje im se ne sviđaju u društvu.

Sudjelovanjem u treningu mladi će imati priliku, ni manje ni više, nego naučiti kako mijenjati stvari koje im se ne sviđaju u društvu.

Do kraja listopada otvorene su prijave za trening „Aktivno sudjelovanje u zajednici“, a sudjelovanjem u treningu mladi će imati priliku, ni manje ni više, nego naučiti kako mijenjati stvari koje im se ne sviđaju u društvu. Trening će se održati u Zagrebu od 13. do 18. studenog sa svim pokrivenim troškovima, a prijaviti se možete ovdje.

Obuhvatit ćemo teme rada s mladima, dijaloga s mladima, aktivizma u zajednici i politika za mlade, a čekaju te i gostovanja, novi alati, radionice, igre te rasprave. Uz to, saznat ćeš sve što te zanima o Erasmusu i Youthpassu, a imat ćeš priliku i povezati se s mladima iz raznih dijelova Hrvatske. Nakon treninga ćeš, zajedno s drugim mladima sudjelovati u dijalogu o socijalnim pravima s donositeljima odluka kako bi zajedno kreirali socijalno osjetljivije lokalne politike za mlade, ističu organizatori koji ovim putem pozivaju mlade da se prijave.

Trening se provodi u sklopu projekta „RasPRAVA” koji je financiran sredstvima Europske unije kroz program Erasmus+, a provodi ga Hrvatsko debatno društvo s partnerskim organizacijama Info zonom, Mrežom mladih Hrvatske, Udrugom IKS, Udrugom ZUM i Udrugom mladih Ilok „Volja”. 

Kako stoji u opisu projekta na stranicama Hrvatskog debatnog društva, cilj  je osnažiti mlade za aktivno uključivanje u dijalog o socijalnim pravima na lokalnoj razini, a posebni ciljevi su osnaživanje mladih lidera/ica za rad s mladima, otvaranje prostora za povezivanje mladih i donosioca odluka te izrada preporuka za inkluzivnije lokalne politike za mlade.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA