LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Gdje učiti?

Zagrebačke knjižnice idealne za učenje

Donosimo vam nekoliko zagrebačkih knjižnica odličnih za učenje.

Donosimo vam nekoliko zagrebačkih knjižnica odličnih za učenje.

Nekad nije lako učiti u svojoj sobi ili u stanu pa nam je potreban mir koji pružaju knjižnice. Zato donosimo nekoliko knjižnica koje mogu postati vaše skrovište tijekom učenja za jesenske rokove i preostale ispite. 

NSK

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu je zasigurno najpopularnija opcija. Dovoljno je velika da ugosti popriličan broj studenata, svojim korisnicima pruža usluge posudbe knjiga, ali i informacijske usluge kao što je Pitajte knjižničara. Često se u njoj održavaju razne izložbe, a omogućuje i iznajmljivanje prostora te izobrazbu korisnika.

FFZG Knjižnica

Knjižnica i  čitaonica na Filozofskom fakultetu je također iznimno posjećena i to ne samo od strane njihovih studenata. Nerijetko ju posjećuju i ostali zagrebački studenti zbog mira i tišine koji tamo pronalaze. Dodatni bonus je menza koja se nalazi u istoj zgradi pa u pauzi možete otići na ručak.

KGZ

Knjižnice grada Zagreba nalaze se na nekoliko lokacija i dostupne su samo njihovim korisnicima što osigurava potrebnu tišinu za lakšu koncentraciju na učenje. Neke od omiljenih su Knjižnica Augusta Cesarca, Knjižnica Božidara Adžije i Gradska knjižnica.
FOTO: PIXABAY.COM