LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljetne avanture

Zabavne, besplatne i seksi ideje za ljetnu romansu na moru i na brdu

More, miris soli i ribarskih fešti ili zlatna polja i zalasci sunca nad improviziranim bazenima. Ubacite još ljetnu romansu i imat ćete ljeto života.

More, miris soli i ribarskih fešti ili zlatna polja i zalasci sunca nad improviziranim bazenima. Ubacite još ljetnu romansu i imat ćete ljeto života.

Znamo da su ispitni rokovi idealno razdoblje za sanjarenje o ljetnim ljubavima stoga je u sklopu našeg istraživanja Studentologija – zavodljive istine o ljubavnim navikama u tijeku anketa koja vas ispituje sve o ljetnim romansama. Ljeto nam uvijek poremeti inače normalan tok misli. Razlog tomu su prekrasne tople večeri, šum mora, miris soli i osjećaj bezbrižnosti. Ako se, naravno, niste prekrcali ispitima. U tom slučaju, imate samo kolovoz da uživate na plaži, posjetite baku i djeda na selu, pripremite se za rujanski rok i doživite ljetnu romansu.

PHOTO: Pinterest

Mi vas naravno nikad ne razočaramo pa vam zato donosimo nekoliko ideja vezanih uz ljetnu romansu. Ne mora to biti Notebook priča. Ne morate ni biti u situaciji da vas mama i tata pošalju kod bake na more jer ste problematični pa onda tamo upoznate Liama Hemswortha i na kraju se udate za njega. Nismo svi Miley Cyrus.

To može biti ljetna avantura koja će završiti prvim lišćem jeseni. Ili prvim rujanskim rokom. To može biti djevojka koja radi sezonu na štandu sa sladoledom, a vi ste obožavatelj ledene slastice. Može biti i dečko koji slaže ležaljke na plaži, a niste baš pri lovi pa šarmom pokušavate osvojiti besplatnu ležaljku. Može trajati nekoliko tjedana, nekoliko mjeseci, a može i čitav život. Ljetne su romanse specifične upravo za to godišnje doba jer su vrlo bezbrižne. Ljeti je jednostavno sve lakše. Osim kad se u priču upletu komarci.

I ovog vikenda besplatan ulaz na zagrebačke bazene i u muzeje!


PHOTO: Imgurl

Zamislite da šećete rivom grada na Jadranu i upoznate simpatičnog turista. Brzo se snalazite s Google mapama i uspijevate mu objasniti kamo treba doći. Iako, i sami ste ovdje prvi put. Riječ po riječ i njegov vas naglasak obori s nogu. Počinjete provoditi vrijeme zajedno i shvatite da ste usred ljetne romanse. Nemojte da vas odmah uhvati panika, svi smo to prošli. Ili ćemo tek proći. I nemojte misliti da se morate družiti isključivo na plaži ili u zagušljivom noćnom klubu. Budite kreativni.

FOTO: Tumblr

Iskoristite besplatan ulaz na zagrebačke gradske bazene za vikend!


Primjerice, možete organizirati kratki izlet. Čim osoba nije iz mjesta u kojem ste se upoznali, u prednosti ste. U krugu nekoliko kilometara pronaći ćete staro arheološko nalazište, špilju ili uvalu za koju samo vi znate. I Google. Uzmite fotić za najljepše uspomene i provedite dan istražujući skrivene dragulje. Ako ste lijeni za šetanje po vrućinama, predlažemo vam piknik. Dekica, hladna cuga i voćna salata. Nema romantičnijeg poteza od skrovitog hlada i fine klope. Bila ljetna romansa ili ne, ljubav i dalje ide kroz želudac. Ako niste te sreće da ljeto provedete na plaži nego vas je sudbina odvela u krajeve bez mora, ne očajavajte. Ljeti su na akciji maleni bazeni koji će vas rashladiti. Pronađite u zlatnim poljima, oranicama i šumama izgubljenog turista ili onog dečka iz 6. b razreda koji se s godinama proljepšao. U vrijeme kada gore nebo i zemlja, dovucite ga na vaše improvizirano kupalište i osvježite limunadom. Tko zna, možda se vaša ljetna romansa krije baš na brdu. Ili iza kukuruznog polja.

PHOTO: Pinterest

Ljetne romanse nisu rezervirane samo za pjesme i filmove. Postoje i u stvarnom svijetu. Poznavajući naš studentski budžet, možda neće uključivati jahte, Karibe i skupe koktele, ali nije sve u tome. Važno je da ljetnu romansu doživite kao lijepo iskustvo i sačuvate uspomene koje će vas grijati zimi. Nikad se ne zna što će izaći iz same romanse. Možda samo prekrasna uspomena, a možda i ozbiljnija veza. Nemojte samo da vas zahvati bolest koja trenutno vlada hrvatskim sudnicama pa vam romansa završi riječima: Ne sjećam se. U svakom slučaju, moramo vam napomenuti da ljeto ne znači neopreznost. Svakako i dalje trebate obratiti pozornost na to koga ste upoznali i kamo će vas to odvesti. Niste jedina osoba koja traži ljetnu romansu. Važno je samo da naiđete na onu pravu. Ili pravoga. I da krenete polako.

Ove tri stvari ne smijete zaboraviti ovog ljeta!


Mi svakako nastavljamo s našim istraživanjem i prikupljanjem vaših odgovora te vam uskoro donosimo novu analizu. Zato trk ispuniti našu anketu kako bismo saznali što više savjeta i šaljivih odgovora. Ovaj put ništa ne prepuštamo slučaju pa će naše istraživanje uskoro pružiti krajnji šalabahter za ludo ljeto i beskrajnu ljubav.

FOTO: PIXABAY