LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
RADIONICE CMZG-A

Vježbajte zajedno s drugim mladim ljudima i riješite se umora i iscrpljenosti

Riješenje za bolove i iscrpljenost može biti vježbanje, a ako se ne možete pokrenuti sami, razmislite o ciklusu radionica koje organizira Centar za mlade Zagreb.

Riješenje za bolove i iscrpljenost može biti vježbanje, a ako se ne možete pokrenuti sami, razmislite o ciklusu radionica koje organizira Centar za mlade Zagreb.

Iako nam stariji teško povjeruju da i nas mlade nešto boli, činjenica je da sjedilački način života, koji nam diktira fakultet, a često i posao, pridonose tome da i mi osjećamo bolove, umor i iscrpljenost. Rješenje za to može biti vježbanje, a ako se ne možete pokrenuti sami, razmislite o ciklusu radionica koje organizira Centar za mlade Zagreb.

Brojne su prednosti vježbanja: jača mišiće, smanjuje rizik od srčanih bolesti, regulira tjelesnu težinu, normalizira krvni tlak, jača imunološki sustav, povećava energiju i popravlja raspoloženje.

Ova nova metoda vježbanja omogućiti će vam željeni izgled!


Radionice naziva 3, 2, 1... Korak do zdravlja održavat će se sljedećih mjesec dana u prostoru Centra za mlade Zagreb i to u periodu od 17 h do 18:30 h, što će vam omogućiti da uskladite vježbanje sa svojim rasporedom.

Redoslijed radionica:
  • 1. radionica (16. 3.): vježbe za glavu, vrat i ruke
  • 2. radionica (23. 3.): vježbe za leđa i trbuh
  • 3. radionica (30. 3.): vježbe za noge

7 savjeta za unaprjeđenje prehrane


Voditeljice su radionice njihove volonterke Korina i Marija, prvostupnice fizioterapije i ljubiteljice zdravog i aktivnog života.

Sudjelovanje na svim radionicama nije uvjet, a prijaviti se možete preko linka.
FOTO: UNSPLASH