LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Božić na Savi

VIDEO: Zavirite u najokićenije dijelove SD-a „Stjepan Radić”

Donosimo nekoliko okićenih kutaka studentskog doma na Savi koji su savršeni primjer kako unutar malo prostora stvoriti pravi blagdanski ugođaj.

Donosimo nekoliko okićenih kutaka studentskog doma na Savi koji su savršeni primjer kako unutar malo prostora stvoriti pravi blagdanski ugođaj.

Koliko god bile male, studentske sobe u zagrebačkim studentskim domovima čisti su dokaz da se božićna atmosfera može stvoriti neovisno o broju kvadrata. Tako ni ove godine studenti smješteni u SD-u Stjepan Radić nisu razočarali – dopustili su kolegama da zavire u njihove okićene kutke.

Soba sa zanimljivim božićnim drvcem

Jedan nam je stanar pokazao sobu u kojoj su, osim lampica, postavili i božićno drvce koje, umjesto kuglica, krase glave pjevača narodne glazbe kao što su Halid Bešlić, Džej i drugi.
 


Okićeni auto

Neki se, umjesto kićenja sobe, odluče za kićenje auta i moramo priznati da je zanimljvo vidjeti nešto što odskače od svega onoga što vam padne na pamet kada netko spomene Božić, kićenje i studente u jednoj rečenici.
 

Najokićenija soba na Savi

Najokićenija soba koju smo mi imali priliku vidjeti u videima, jer nam situacija drugačije ne dopušta, zasigurno je ova koju možete vidjeti u nastavku. Studentice su čak nabavile i vijenac, napravile kutak za slikanje, pa i okitile drvce koje, s obzirom na veličine studentskih soba, nije tako malo.