LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tronožac show

VIDEO: Je Veux: „Osnovnoškolce i srednjoškolce treba voditi u klubove da upoznaju alternativnu scenu.”

Željka Veverec u Tronošcu je dobila priliku otkriti nešto novo o sebi te zabaviti se odgovarajući na pitanja voditeljice Ivone Lenard koja su, kako ona navodi, podosta u duhu pitanja djece u vrtiću ili pijane ekipe na festivalima.

Željka Veverec u Tronošcu je dobila priliku otkriti nešto novo o sebi te zabaviti se odgovarajući na pitanja voditeljice Ivone Lenard koja su, kako ona navodi, podosta u duhu pitanja djece u vrtiću ili pijane ekipe na festivalima.

Je Veux, odnosno Željka Veverec, pokazala je svoju zabavnu stranu u minipodcastu Tronožac show. Svjetska, a naša glazbenica sjela je na tronožac nakon što su se u ludom svjetlu predstavili Davor Gobac, Pocket Palma, Shamso 69 iz Brkova i drugi. 

Gotovo svaki intervju s njom sastoji se od pitanja: kako Toni Starešinić i ti spajate privatno i poslovno, kako je bilo preboljeti koronu, kako se osjećate nakon četiri osvojene Rock&Off nagrade itd. Iako zaslužuje aplauz za svoj aktualni album I Glow, kao i za svoja prethodna glazbena postignuća, u Tronošcu je ipak dobila priliku otkriti nešto novo o sebi te zabaviti se odgovarajući na pitanja voditeljice Ivone Lenard koja su, kako ona navodi, podosta u duhu pitanja djece u vrtiću ili pijane ekipe na festivalima.

Kako su zaštitni znak Tronošca hipotetska pitanja, tako ju je voditeljica pitala kakav bi mjuzikl realizirala da ima neograničen budžet.
– Imala sam nekada davno ideju da od poznatih hrvatskih pjesama koje su meni dobre, od 60-ih, 70-ih, napravim jedan super mjuzikl. To već puno ljudi radi, ali mi je to sad palo na pamet. Tipa imaš neku pjesmu od Miše Kovača… – odgovorila je.
Dodala je kako bi voljela realizirati triler koji bi se vrtio oko zamjenske glumice u mjuziklu koja se pokušava riješiti glavne glumice i ostalih zamjena koje je udaljuju od glavne uloge.

Jedno od hipotetskih pitanja bilo je koji bi bio njen prvi potez da postane ministricom kulture.
– Kad gledam hrvatsku političku scenu, možda imam uvjete, ali ja mislim da nisam kvalificirana. – našalila se Željka Veverec.
Istaknula je da bi njezin prvi potez bio taj da se osnovnoškolcima i srednjoškolcima organiziraju odlasci u klubove ili da se za njih organiziraju festivali kako bi bili u toku s alternativnom scenom. 

Osim navedenog, dotaknula se i kultne serije Dinastija, otkrila je li ju Josipa Lisac ikada pozvala na štuke u šlagu, kako joj je izgledalo prvo iskustvo s cajkama i još mnogo toga. Cijeli intervju može se pogledati na YouTube kanalu Tronožac show i na IGTV-u.

FOTO: ANA PAIĆ