LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski recepti

Umjesto pripreme tosta, isprobajte ove jednostavne tortilje

Tortilja trokutići odlična su alternativna tostu – jednostavne su za pripremu, a možete ih jednostavno pripremiti uz pomoć tostera.

Tortilja trokutići odlična su alternativna tostu – jednostavne su za pripremu, a možete ih jednostavno pripremiti uz pomoć tostera.

Ako vam je tost najčešći izbor ručka ili doručka u one dane kad vam se ne sviđa ponuda u menzi ili još uvijek nemate x-icu, onda su ovi tortilja trokutići idealan izbor za vas.
 

@marijamazalin Tortilja trokutići 😍 | Tortilla triangles👌 SASTOJCI - 6 tortilja (promjer 25cm) - pašteta - majoneza - šunka u ovitku (najbolje već kupljena u listićima/narescima jer su tad skroz tanki) - sir (isto najbolje kupljen u listićima, ja koristim cheddar i mozzarellu) RECEPT 1. Prerezati tortilje na pola (one s kojima ne radite držite u pakiranju i pod krpom da se ne osuše i ne pucaju onda) 2. Na svaku polovicu namazati paštetu 3. Preko razmazati i žličicu majoneze 4. Staviti 1 narezak šunke u ovitku 5. Staviti 1 krišku sira 6. Preklopiti u trokutić kao u videu (bitno je da ne punite s većim količinama od ove jer se neće moći “spakirati”) 7. Istostirati #marijamazalin #recept #tortilje #tortilla #jednostavnirecepti #gavrilovichrvatska #gavrilovic #trokutici #triangles #snack #easy #recipes #vecera #rucak #dorucak #ideja #dinner #brunch #breakfast #idea #quick #recipe #delicious #tasty #food ♬ original sound - Marija Mazalin


Sastojci


6 tortilja (promjer 25 cm),

pašteta,

majoneza,

šunka u ovitku (najbolje već kupljena u listićima/narescima jer je tad sasvim tanka),

sir (također najbolje kupljen u listićima, cheddar ili mozzarella).
 

Recept


1. Prerezati tortilje na pola (one s kojima ne radite držite u pakiranju i pod krpom da se ne osuše i ne pucaju onda).

2. Na svaku polovicu namazati paštetu.

3. Preko razmazati i žličicu majoneze.

4. Staviti 1 narezak šunke u ovitku i 1 krišku sira.

5. Preklopiti u trokutić kao u videu (bitno je da ne punite s većim količinama od ove jer se neće moći preklopiti).

6. Istostirati.

Ostaje vam samo još uživati u ukusnom, ali jednostavnom obroku – baš za studente.