LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt HSA-a

Studenti ponovno organiziraju DriveInKino; ulaz, grickalice i piće besplatni

– Ove godine, kao i uvijek, puštat će se samo hit filmovi. – poručuju iz Hrvatske studentske asocijacije.

– Ove godine, kao i uvijek, puštat će se samo hit filmovi. – poručuju iz Hrvatske studentske asocijacije.

Hrvatska studentska asocijacija ponovno organizira DriveInKino – 17. i 18. te 24. i 25. travnja. Lokacija je ista kao i tijekom prethodnih 8 izdanja – parkiralište i poligon Kockica, na Cvjetnom naselju u Zagrebu. 

– Ove godine, kao i uvijek, puštat će se samo hit filmovi. Otvorit ćemo DriveInKino filmom Focus, ljubavnom komedijom i krimićem s Margot Robbie i Will Smithom u glavnim ulogama. Dašak noćnog života, nezaboravnih izlazaka i situacija s kojima se mnogi mogu poistovjetiti na poznatim lokacijama u Zagrebu donosimo 18. travnja filmom Zagrebački Ekvinocij. Taj fenomenalan hrvatski film za mlade nastao je potpuno bez budžeta i vrlo brzo osvojio hrvatsku publiku. Naravno, kao i svake godine, mislimo na sve klince i klinceze – 24. travnja prikazujemo kultni crtić Legenda o medvjedu čija nas priča vraća u djetinjstvo, a nove naraštaje uči o toleranciji i dobroti. Kao šećer na kraju, 25. travnja na Kockici posjetitelje očekuje naslov koji je rijetko koga ostavio ravnodušnim – zatvorit ćemo sezonu uz Nedodirljive, najuspješniji francuski film svih vremena. – ističu iz HSA-a

Valja istaknuti da je ulaz besplatan. K tome, sponzori su se pobrinuli za pića i grickalice.

– Prije početka emitiranja filmova, organizacijski tim DriveInKina pripremio je za posjetitelje razne zabavne sadržaje. Ulaz na poligon za sve će se četiri projekcije otvarati u 18 sati, a od 20 sati posjetitelji će moći testirati svoje znanje na kvizovima, poslušati intervju s filmskom ekipom Zagrebačkog Ekvinocija ili jednostavno uživati u dobroj atmosferi uz DJ-a TommyT. Uz fenomenalne filmove, za filmoljupce koji se iskušaju u kvizovima pripremili smo brojne nagrade! Koje točno? Đođite na Kockicu i saznajte… – dodaju organizatori.

FOTO: HSA